IRC-Galleria

microphoneaye

microphoneaye

- I wanted it to be snowing inside of me

Selaa blogimerkintöjä

eli siis niin. yritänpä tässä kehittää jotain tekemistä tähän helvetinmoiseen vitutukseen, jonka näin sivumennen sanoen aiheutti erään tietyn henkilön nettiyhteyden toimimattomuus, joten selitän jotain saatanan epäkiinnostavaa paskaa. kyllä, pohdin tässä itsekin että MISTÄ HELVETISTÄ TÄMÄ KIRJAKIELI OIKEIN SIKIÄÄ. ehkäpä juuri siitä saatananmoisesta vitutuksesta, hyvin mahdollista :
)

nii koska kaikkii selkeesti kiinnostaa, selitän mun galleriaalbumisydeemin logiikkaa.


joo no kaikki älyn jättiläisetki on varmaa tajunnu et noi albuminimet muodostaa not-so-ovelasti virkkeitä :OOOOOOOOOOOOOOOOOO

virheettömiä sekunteja siks et oon perfektionisti. 13 siks et se on kiva numero. kehotus laskemaan ne kunnolla siks et kuitenki menee vääri ja sit seuraa kaikkee ei-nii-kivaa. ja tästä selityksestä ei tajua vittuakaan kukaa muu ko minä..............
+++ noi virkkeet on itse asiassa melkei suoraan yhestä ficistä, jonka kirjotin joskus viime talvena. paitsi et 13 oli siin kyl 60, luulisin.

ok, 13 sisältää, kuten huomaatte, perustylsii omakuvia. 13/B on numero/kirjain jonka yhistän nykyää enemmän itteeni ku beyond birthdayhin (krediitit kyl sille......) joten --- niin yksinkertaista se on.

flawless sisältää kuvia, joissa mä en ole niin kutsutusti oma itseni. come on hei, kaikkihan tietää et oon parantumaton eskapisti. et teen just sitä et saatan joko vahingossa tai huvikseni eläytyä jonku täysin toisen ihmisen (fiktiivisen, oikean, jonku muun luoman, omakeksimän...) ajatuksiin, tunteisiin, taustoihin, jne. mä teen tota päivittäin. ja joskus sit sattuu iskemään valokuvainspiraatio joistai niistä. jokasella tän albumin kuvista on oma tarinansa, joka ei liity 17v heliin pätkääkään.
jos jotakuta kiinnostaa jonku yksittäisen kuvan tausta enemmän, niin kysykööt, mielelläni mä niitä yleensä jaan. sanottakoon et saatan kyl muistaa uudemmista enemmän.........

seconds. no se on flawlessin vastakohta, tai pikemminki kaksoissisko. siel on ne kuvat, jotka sisältää kohtauksia siitä kuuluisasta ___mun elämästä. mun omasta elämästä. get?

count them, no olisko jopa kaverikuvia, KUKAANHAN EI TÄTÄ OLE TAJUNNUT ITSEKSEEN...

properly. ne warawaretatte-kuvat. .........ei vittu mikä termi. mut siis niin, tiivistettynä: se on kivaa kun on kivaa ja minä en vittuakaan välitä, jos teillä ei ole minun takiani kivaa :( suomeks: joskus oon tyhmä ja lapsellinen ja mitähän kaikkea, mut d'oh nautin siitä jote mitä vikaa.

+++ ps. kuten jokainen on myöskin varmaan jo itsekseen huomioinut, muutamassa mun kuvassa esiintyy "pic-challenge"-huomio.
eli tanttu ja mä säädettiin joskus tällasta... et jos jommallekummalle tulee joku sana/lause/biisi/tilanne/henkilö/MIKÄTAHANSA sopiva mieleen niin OI JAETAANPA ja otetaanpa molemmat siitä samasta jutusta valokuva.
annetaas nyt tästäki esimerkki. tämä reinkarnaatio ja tämä fiktioraja on samasta jutusta säädettyjä kuvia. ...ette kyllä ikinä vitussa tajua et mikä se tilanneskenaario noihi oli mut XD ...hehehehhehehehehehehehhehehehe........... joo.


okei niin, kuka jakso lukea tänne asti? :)
[x] kaikki <3

no kiinnostiko?
[x] ihan vitusti <3


</turhat päiväkirjamerkinnät>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.