IRC-Galleria

microphoneaye

microphoneaye

- I wanted it to be snowing inside of me

Selaa blogimerkintöjä

jotenki jännä fiilisPerjantai 01.01.2010 05:10

emt miks kirjotan täst galtsublogiin enkä esim livejournaliin mut :DD tuntu nyt täl kertaa vaa oikeemmalt paikalt. emt.


i fuck up everything but let me explain--- NO SORRY HUUDATAN JOSTAI SYYSTÄ NW:TÄ PITKÄST AIKAA.


ok nii oli mulla asiaaki. tai oikeestaa ei ollu mut silti.


pöytäkone on paskana ni dataan täl läppäril sängyssä. en oo muistaakseni ikin datannu tällee. aaaaa haluun muuttaa jo et voin dataa useemminki öisin tällee sängys jajjajaja :<< noku jännä fiilis. sillee tosi yksinäinen, vähä ku ois yksin koko maailmassa. vaik puhun kyl qisin kaa meses ja kaikkee mut silti, emt.

rauhallisen yksinäinen fiilis. ehk tää osittain liittyy siihenki et mietin viime uuttavuotta. tai mulla tuli tuol pihal hengatessa se fiilis vähän. mut samal oli helvetin ihanaa.

...rakastan ilotulitteita edelleenki. tänä vuonna ei ollu nii hiljastakaa ku viime vuonna. sillee joka ilmansuunnast ammuttii taas mein talon ympäril ja välil vaa oli pakko pistää silmät kii ja kuunnella niitä ääniä; teki mieli hymyillä ja pyöriä ja taisin mä hymyilläki.

rakastan kans sitä--- ku se on ohi. ja taivas on täynnä sitä tuhkaa. tulee sellai... vaik uudenvuoden pitäs olla ALKU eikä LOPPU ni tulee sellai kuolemafiilis. sellai hyvä. niiku rauhallinen, tukahduttava kuolema.

nyt haluun kirjottaa yhen uusivuosi!akamen mitä kelasin tuol pihal. ...eipä siitä sen enempää. ok ehk jätän myöhempää ku oon nyt vähä ahsfjdksdfjfs pää tuntuu hassulta ja haluun keskittyy iha tähä fiiliksee.

ai nyt on tammikuuki. ...hidas, tajusin kyl aiemmi et on 2010 mut jotenki aattelin et on viel joulukuu XDD emt.

...AI VITTU TÄÄ OLI 10X PIDEMPI MUT GALTSU LAGAS ENKÄ EHTINY TALLENTAA................ B(( alku oli jääny muistii.

mut nii, jotai mä taisin kirjottaa tammikuista. jotai siitä miten ne on kaikki aina ollu nii hemmetin ahistavia, viimesten vuosien ajan. ja mite tästäki tulee ahistava, tiedän sen jo nyt. se on tammikuu hei. onneks ei sentää mitää 09-tammikuun tasosta enää. toivottavasti. no okei varmasti. ei.

vittu en yhtää muista mitä kirjotin tähä alunperi. ihan sama. tuski mtn tärkeetä.

voisin tehä jotai kehittävää perkele. esim miettii ropeplotii tai jotai ku sellasenki taas tarviis... tekisin iconei mutten tosiaa rupee läppärin kosketushiirel ku oon sängys XD

shalalalal. hyvää uutta vuotta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.