IRC-Galleria

microphoneaye

microphoneaye

- I wanted it to be snowing inside of me

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.05.2010 04:12

mun ovikello on soinu tänää kolme kertaa enkä avannu kertaakaan
noku ekal kerral lagasin sängys, tokal ei ollu housui jalas (...................................DATAAN TÄSSÄ AINA ILMAN HOUSUJA <3<12) ja kolmannel... no en vaa jaksanu................

selvis kyl et se eka oli kai postimies. koska mulle oli jätetty käsinkirjotettu lappu jostai paketista postilaatikkoo ja siin oli se aika joka oli btw 8:15, KUI VITUN AIKASEE TÄÄL JAETAA POSTI... ja mikä HELVETTI se paketti on olevinaan -- eihän niitä ovelle pitäis tuoda? siis ellet maksa siitä. ja ku oon nimenomaan tilannu kaiken halvemmal toimituksel = haen ne postista, ei ne niit mulle tänne kuskaa... 2,5km matkaa ja mun tietääksee 5km on se joku raja. ...JA KAHEKSALT AAMUL???

...se toinen ovikellonsoittaja oli karmiva, se soitti monta kertaa PUTKEEN, siis ei odottanu ekan soiton jälkee vaa sillee... nii. JA SIT SE TULI RAPPUUN SISÄLLE JA HAKKAS MUN OVEE? :((( ...ei täs pitäis ees päästä rappuun ilman avaimia............ ja ei varmana ollu naapuri ku täs on kolme asuntoa per rappu aina ja toi yks tosta muutti pois ja toinen on mörkö joka käy ulkona ehk yht harvoi ku minä nii...... jotenki en usko.

kolmannestkaa en tiiä.

.............pitäis ehk opetella avaa ovi?

KYL MÄ YLEENSÄ MUTKUAKJFBHJKDSFDJSHKJSSD.

joo okei.

nyt haen tiikerijätskiä.

ja jatkan mun cartoon kat-tun -maratonia.

here have a jin. have two jins.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.