IRC-Galleria

microphoneaye

microphoneaye

- I wanted it to be snowing inside of me

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 13.08.2010 19:31

oon tässä kelannu nanowrimoa. ...MIKÄ SIIN ON ET MULLA AINA ALKAA JOKU NANO-INNOSTUS ELOKUUSSA-- oikeesti XD viime vuonna sama juttu...

mut anyways, mietin täs... otan tän vuoden nanon tosissaa. viime vuonna olin ilonen et sain sen yli 50000 sanaa -- mut olin ilonen ehkä pari viikkoo, kunnes tajusin et vittu siinä paskassa oo mitää mistä olla ilonen. mua ei haittaa sinänsä paska laatu, nano nyt on usein vähän... mut lähinnä mua haittas se et siitä tarinasta ei ikinä tullu valmista. se miten puolet siitä oli turhia flashbackeja ja pornoa iha vaa siks et YLLÄRIPYLLÄRI mulla blockas mut oli pakko kirjottaa jotai ja sit... ta-daa.

huoh.

oon kyllästyny tähän blockiin. tää on jatkunu vittu yli kaks vuotta. ...siis-- äh, quoteen mitä kirjotin muutama päivä sitten yhelle foorumille--


"Mulla meni hermot vähän kaikkeen mitä yritin ihan sen kielen [kun siirryin enkkupuolelle ficeissä 08, toim. huom.] takia ja tästä kehittykin mun The Krooninen Writer's Block joka valitettavasti jatkuu yhä edelleen pieniä poikkeuksia lukuunottamatta.---

---Tosiaan, mainitsin tossa aiemmin että The Krooninen Writer's Block jatkuu yhä -- jep, se on totta. Sen takia mun ficlist LJ:ssä on noinkin köyhä. Oon kiitollinen että saan ees jotain aikaan, mut rehellisesti sanottuna 80% siitä mitä kirjotan, failaa siks et mulla blockaa täysin kesken kaiken. Varsinkin jos pitäis kirjottaa jotain missä on oikeesti juoni.

Tää on oikeesti niin rasittavaa ja jos kellään on neuvoja blockin voittamiseen niin oisin kiitollinen jos kertoisitte... Kun ongelma ei oo siinä etteikö ois ideoita. Mulla on liikaa ideoita. Eikä se tökkää siihenkään etten tietäis mitä seuraavaks -- vaikka oon tunnepohjanen kirjottaja enkä voi koskaan täysin suunnitella etukäteen koska mun hahmot elää omaa elämäänsä, niin silti tiiän kuitenkin aina peruskaavan sille miten ficin pitäis edetä ennenko ees alotan kirjottamaan. Ongelma on se et se mitä mulla on mun päässä ei vaan jotenkin siirry sinne paperille. Tai no, mun läppärin kirjotusohjelmaan mut u get the point. ...Mä en tiedä mikä siinä on. Tiedän mitä pitäis kirjottaa mut... se ei vaan tuu ulos.---"


NIIN VITTU. joka tapauksessa...

tän vuoden nano. ei helvetti YHTÄKÄÄN flashbackia joka ei liikuta tarinaa mihinkään. se se mun pahin oli viime vuonna. ei sitä voi laskee mikskään tarinaks jos puolet siitä on jotain ihan turhaa jauhantaa jostain...!

tänä vuonna kirjotan tosissaa. ei poikkeuksia. kiellän iteltäni mesen joka päivä nii pitkäks aikaa et oon kirjottanu sen päivittäisen vähimmäismäärän. jos ei onnistu nii sitten helvetti istun koneella ja tuijotan ruutua vaikka koko vitun päivän nii kauan et onnistuu.

jos ei tosissaan onnistu, jos en pääse 50000 sanaan nii-- lopetan kirjottamisen. kokonaan. lopullisesti.

oon tosissani. jos mä en onnistu yhessä kunnollisessa nanossa nii mä lopetan kirjottamisen. oon kelannu lopettamista muutenki tasasin väliajoin koko vitun ajdhgudrug ajan koska se on aina niin tuskaa. tää on viimenen tilaisuus. nyt se on mustavalkosta, teen siitä mustavalkosta. jos oon nano winner tänä vuonna nii jatkan kirjottamista (ja tuskaannun luultavasti ihan yhtä pahasti ku nytkin mut jatkan yhtä kaikki). jos oon nano loser ni lopetan kirjottamisen.

joo.

teki mieli sanoo tää ääneenki.

marraskuuta odotellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.