IRC-Galleria

syntiinlankeemuskertomus.Sunnuntai 26.06.2011 19:46

Oli kerran tyttö joka näki sateenkaaren. hän meni sateenkaaren luokse ja sen toisessa päässä laidunsi kaksi siivekästä, pinkkiä ponia, toinen sanoi tytölle :
-hyppää selkääni, vien sinut pinkkien sateenkaariponien salaiseen taikamaahan sateenkaaren toiselle puolen!
Tyttö ei epäröinyt hetkeäkään ja hyppäsi ponin selkään, he lensivät läpi sateenkaaren värien, läpi pilvien kohti auringon nousua.
Perillä tyttö ei voinut uskoa väriloistoa, taikamaa oli niiin kaunis paikka. Tyttö kysyi:
- saanko jäädä asumaan tänne?
- saat jos tottelet värikarttaa. poni totesi.
- värikarttaa?? tyttö kyseenalaisti.
- joka päivä saat syödä vain tietyn väristä ruokaa, pukea tietyn väriset vaatteet ja maalata tietynvärisillä maaleilla. poni täsmensi.
Tyttö lupasi totella.
Oli maanantai päivän väri oli vaalenapunainen. Tyttö puki ylleen vaalenapunaisen lappuhaalarin ja söi vaalenapunasiat hattaraa. Kun ilta tuli tyttö meni nukkumaan, huomenna olisi vihreä päivä.
Tiistai, päivän väri oli vihreä tyttö säi vihreitä päärynoitä ja omenajäätelöä, tyttö oli aina tottunut syömään omenajäätelöä punaisen mansikkahillon kanssa ja tyttö epäili ettei ketään huomaa jos hän ottaa nopeasti hilloa jäätelöönsä. Mutta toisin kävi, pinkki sateenkaari poni raisvostui ja ajoi tytön pois salaisesta sateenkaarimaasta ikiajoiksi.
Tyttö joutui liukumaan sateenkaaren vihreää raitaa pitkin maahan ja samassa taivas revähti ja alkoi sataa, sateenkaari hälveni ja tyttö ei enää ikinä päässyt sateenkaarimaahan.
LOPPU.

Tarinan keksinyt Minttu & Vilja & Sini
yhdyssana virheet (c) Minä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.