IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

[Ei aihetta]Tiistai 22.01.2008 18:59

Minttu MAAAD! Nukuin tasan 2 tuntia viime yönä >:( En vaan saanu unta. Pipsalla meinas mennä hermo kun pyörin ja vääntelehdin koko ajan. Väsytti mutta ei tullu uni. Ja taas piti ravata vessassa koko ajan >:( Pitäsköhän ton takia kohta mennä jo lääkäriin, mie en ees juo paljoa, illalla en ollenkaan! Ja sit piti lähtee psykiatrille aamupäivällä. Onneks iskä vei ja toi takas. Iippu oli mukana<3 Joudun ens maanantaina meneen tutustumaan johonkin mielenterveyskuntoutujien toimintakeskukseen vai mikä se nyt olikaan. Jippii.. Kaupassakin kävin ja taisin melkeen tunnin kuluttaa reissuun kun olin ihan sekopäinen enkä yhtään muistanu mitä olin tekemässä.

Nokkonen oli muuten maailman ihanin viime yönä kun otin sen vähäksi aikaa häkistä ja istuin sen kanssa tuossa nojatuolilla. Pieni oli niin terävänä, kiipeili tohkeissaan ja yritti välillä tehdä itsemurha-loikan, sen kanssa saa olla tarkkana. Ja pari kertaa se kiipes olkapäälle ja antoi suukkoja<3 Tuo on ihan kuin uudestisyntynyt Myyrä. Ehkä se onkin. Uskallan jopa väittää että vaikka hamstereista sanotaan ettei ne välitä ihmisistä, niin kyllä tuo miusta tykkää. Nokkonen on melkoisen seurallinen. Ja itse tulee aina syliin ja antamaan suukkoja. Maailman paras hamsteri<3 Nokkonen muuten täytti eilen 4kk.

Mitähän tässä nyt tekis.. Sydämen asialla alkaa, taidan siis tillittää telkkua. Iippu pitäs viedä pissalle. Mie taidan sammahtaa johonkin. Krooh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.