IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

[Ei aihetta]Torstai 26.04.2007 15:02

Eilinen oli HIRVEÄ! Ikinä ei ole niin kauheaa mirgeeni-kohtausta ollut. Onneksi se ei kestänyt yhtä vuorokautta kauempaa. Hampaaseen koskee. En vaan saa soitettua sinne hammaslääkärille. Kammottaa. Vaikka oon mie siellä jonossa jo mutta luultavasti pääsisin jonon ohi nyt. En uskalla mennä kidutettavaksi. Tosin melkoista kidutusta tää on nytkin kun sattuu niin perkeleesti. Äiti kävi tässä, lähti juuri. Pipsa ilahtui. Ja hemmetti, tajusin juuri että unohdin pyytää äitiltä sen hammaslääkärin numeron. No pitää soittaa jossain vaiheessa ja kysyä.

Väsyttäisi vielä. Voisin vaikkapa mennä pitkälleni ja kattoa Xenaa. Aijoo muuten, veroilmoitus tuli ja mie saan reippaasti veronpalautuksia :D En kyllä tajua miten se on mahdollista mutta saanpa silti. Huvitti kun papereissa mainitaan invalidivähennys. Olen invalidi. Kumpa voisi itse valita missä kohtaa vuotta saa veronpalautuksen. Mie tahtosin ne kesällä.. Tai ees puolet niistä. Muumimaa rahaa :D Ja pääsisin käymään Lappeenrannassa<3 Kesäkuussa ilmestyy muuten Tess Gerritsenin uusin kirja :D Wuhuu!

Alkaa muuten tuo seroquelin nosto näkyä ikävästi. Kädet ei pelaa, itseasiassa koko kroppa on aika jumissa. Koordinaatio-kyky puuttuu. En osaa puhua ja olen aivan järjettömän kömpelö. Ja kädet nykii koko ajan. Ärsyttävää. Nytpä siis muistan miksi aikanaan pudotin sen annoksen niin matalaksi >:( Tuli jostain syystä mieleen "änkytysvika, minusta se on rumaa." :D Inside-juttuja.

Pitäisi imuroida, pessä lattiat, tiskata ja pestä pyykkiä. En vaan jaksaisi.. Jos huomenna sitten. Nimittäin jos alan nyt riehua niin se migreeni voipi tulla takaisin. Parempi lepäillä tää päivä. Vaikka täällä on kyllä ihan sietämätön sotku..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.