IRC-Galleria

minxi

minxi

- kaikki on yliarvostettua

Selaa blogimerkintöjä

Lukio on Suomessa toisen asteen oppilaitos, jonne on mahdollista pyrkiä suoritettuaan oppivelvollisuuden. Lukiokoulutuksessa on mahdollista osallistua ylioppilastutkintoon ja siten lukiosta valmistutaan ylioppilaaksi.

Vuoden olen jo kestänyt tätä aivoja paisuttavaa megamaksimaalista hirveyttä - lukiota. Nyt... Ylihuomenna starttaa toinen kauhujen ja kammotusten, sekä aivojahalkovan stressauksen vuosi käyntiin. Kuinka kestän?

Ja ensinnäkin, kuinka jaksan taas noin puoli vuotta herätä seitsemältä? SEITSEMÄLTÄ?! EIHÄN SE OLE AIKA TAI MIKÄÄN OLLA VALVEILLA. Sairasta. Kaiken huipentuma on se, että minä Neiti Minkkinen the lukiohinttari olen myös mahtavalta arvonimeltäni Tutori, ja sehän tietää sitä että tämä minkkimäinen hinttarimaija joutuu menemään ylihuomenna kouluun jo kahdeksaksi, kun taas muut (paitsi ykköset) tulevat tähän rakastettuun opinahjoon - Suonenjoen lukioon - vasta KYMMENELTÄ.

Tunnollisena oppilaana - KRHM - minä kuitenkin kestän tämän kaiken hermojaraastavan kidutuksen ja pidän katseeni vain tulevassa syyslomassa - ja kaikkien rakastamissa koeviikoissa<3

...ja paskat. En oikeasti kestä, mutta ei kerrota siitä muille.

Näkemiin, i'm looking forward to koeviikkoja. Minkki kuittaa ja kumartaa :--)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.