IRC-Galleria

minxi

minxi

- kaikki on yliarvostettua

Selaa blogimerkintöjä

Pukluilua ala minxiTiistai 29.12.2009 04:32

Koin tossa juuri keuhkojen suursiivouksen kun huuhtelin elimistön vedellä :--)

Joo, sattui pieni vedenpaisumus tuossa kun hörppäsin vettä, (samaan aikaan roikuin pää alaspäin sängyllä) nielaisin sen, ja se pysyi sisälläni n. 5sek, kunnes yläkerrasta kuului aplodien ääniä. (=koira läpsytti korviaan???) Minustahan tuo ääni oli niin huvittava kaiken sen hiljaisuuden keskellä, että elimistössä napsahti jokin, ja vesi alkoikin samalla hetkellä kivuta ylös ruokatorvea. Hetken päästä minxi luuli tukehtuvansa, kun suusta alkoi RYÖPSÄHDELLÄ vettä, eikä tästä meinannut millään tulla loppua. Vettä vain tulvi suusta, nenästä, silmistä ja ihme kun ei korvistakin. Minä siinä sitten yritin kakoa sitä nestettä ulos kiduksistani, mutta vettä vain tulvi ja tulvi. Sitten se viimein loppui ja olinkin ryöpsäytyksilläni tulvinut puoli lattiaa - tai ainakin luulin niin.

Hetken nenän niistämisten ja shokista toipumisten jälkeen vesiläikkiä ei kuitenkaan näkynyt missään?! Niin, paitsi läppärin päällä ja minun sukassa(??).

Tässä parhaillaankin kirjoittaessani vielä tunnen kuinka vesi polttelee jossain henkitorvessani, ja se hyvät ihmiset EI tunnu kivalta :( yskittää koko ajan.

Mutta voi teitä, tämä ei kuullosta yhtään jännittävältä näin kirjoitettuna :D Teidän olisi pitänyt olla näkemässä. Joonas oli onnekas ja pääsi todistamaan tätä hurjaakin hurjempaa showta.

P.S. Tarinan opetus? Älkää juoko vettä pää alaspäin - tai ainakaan naurako hetki sen jälkeen.

- Minxi kuittaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.