IRC-Galleria

näyttää olevan torstaj.Torstai 27.04.2006 04:02

oon jotenkin hassusti vieroittunut galleriasta. voi ejjjj, mitä mä nyt teen???? :o

menin tänään kouluun. turhaan. tunnin piti alkaa 1415 mut sit tajuttiin et tuntia ei ole. mä onnistuin silti tappaa aikaa koulus puol 4ään asti, kunnes lähdin vyörymään kotia päin.

en taida huomen jaksaa mennä kouluun. ahdistaa huominen kusipäätyövuoro. en varmaan koskaan pääse kotiin mut niiih, rahaahan siitä vain saa. paitsi et jos mä en koskaan pääse kotiin niin mä en hyödy niistä rahoista mitenkään. blaa.

mietin mitä teen mun hiuksille. vois ehkä mennä huomen/pe kampaajalle jos nyt millään jaksan. kattellaan.

kohta vappu! tänään pelkäsin jo sitäkin, et koko vappu kusee viel, kun ei o mitään suunnitelmii, mut eihän meil ollut viime vuonnakaan ja oli silti ihan überkivaa..! ja jos ei o kivaa niin vedän hirveet perseet ja pidän keskenäni hauskaa, hahaaaaaaaaaa. ja onhan viikonloppuna ne seximessut tvst. siel on kuulemma esillä mies jolla on 25cm pippeli. hohhojjaa.

viel kuukaus, itse asias vähän vähemmänkin, kai... sit miksu pitää pienen hermoloman. mä pelkään koko ajan et tuun kipeeks tms. ja mul ei tod oo nyt sellaseen aikaa. niin hirvee stressi kaikesta hela tiden. niih, ja sen takia oon nyt vierottunut galtsustakin, kun ei o enää jaksanut eikä kerennytkään hengailee täällä. loma olis kuitenkin kiva.

daa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.