IRC-Galleria

Omituisia piirteitäTorstai 02.03.2006 19:50

Lueskelin noiden haastamieni immeisten omituisia tapoja, ja tuli siinä samalla sit mieleen lisää omia "omituisuuksia".

- mun on pakko laittaa pyykit aina kuivuu viimesen päälle suorana ja just siitä tietystä kohdasta, siis paidat aina samasta kohti paitaa, housut tietystä kohdasta jne. Ja jos on pyyhkeitä tai muita nelikulmaisia vaatteita, niin kopsautan ne ja laitan kulmat vastakkain, että saan ne kuivumaan just tasan keskeltä. Kestää vähä pitempään se pyykkien kuivumaan ripustaminen, mutta voi taivas, että se ärsyttää jos esim farkkuja ei ole vedetty suoraksi ja pyyhe on ollut vinossa kuivumassa...

- mattojen on oltava ehdottoman suorassa lattialla. Ne ei saa olla yhtään vinossa mihinkään suuntaan. Ja sitten kun on kaksi isoa koiramöhköä, niin niitä mattoja saa olla kyllä monta kertaa päivässä suoristamassa. Onpahan sullekin tekemistä, sanois koirat tässä vaiheessa.

- kun oon lähössä jonnekin, ja vedän takin päälle, niin mun pitää monta kertaa ennen lähtöä tarkistaa peilistä, et takin helma on suorassa... (????) Samoin paidan pitää olla suorana takin alla, ei saa olla missään mitään "muhkuroita".

- näin talvella pitkisten lahkeiden pitää olla kunnolla sukkien sisällä, joskus niitä lahkeita joutuu oikein venyttämään, että ne on reilusti sukan alla. Ja sukat tietenki venytetään siihen päälle.

- aina ku lähen jonnekin, niin pitää laittaa sormukset sormiin. Kotona en pidä sormuksia kun ei kehtaa vähän väliä olla ottamassa niitä pois kun jotai kakkavaippaa vaihtaa, mut mihinkään ei kyllä voi lähtee ilman sormuksia. Jos ei oo muistanu sormuksia laittaa, niin viimeistään ovella tulee semmonen tunne et jotain puuttuu sormista, u know, semmonen tyhjä olo?

Tässäpä näitä taas vähäksi aikaa. Lisää tulee kun hoksaan mitä puuttuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.