IRC-Galleria

misstep

misstep

No one sleeps when I'm awake

[Ei aihetta]Torstai 30.04.2009 22:01

täääääännkkksss saanaiinalottasussuhannaemppujiipee oli hauskaa kirkonmäellä <<: jouduin vaa taas lähtee jo kuudelta ku lähen jällee just iha sekan päästä mökille, miiran joukkue on siellä :||

MUT RIEHAKASTA JA ARVAAMATONTA VAPPUA ;)))

[Ei aihetta]Torstai 30.04.2009 21:59

buuhuu voitettii tänää joensuunkoulujen välisten 8lk lentiskultaa. jes, kunno läppäpäivä!
haha löysin tänää rippimekon, haha se on vaaleenpunane, haha saana ja hanna oli mukana :'DD
pettymykset on vaa nii sairaan suuria.

no man's band - Jotain jää | onnellinen pessimisti | Sanoja vain | Seitsemän oikein | Taas kaikki viedään | Utopia

^ sana addiktio synty jälleen.

liikaa hannan seuraa, kiiitoooss.Torstai 23.04.2009 18:57

hanna sanoo:
¨nooo miten meni koulussa
Katja. sanoo:
mmmm no aika perus diudiudiudiud kato oon paloauto - päivä.
hanna sanoo:
ööööm okei :D

sitte vielä:
hanna käveli päi seinää. läpinäkyvää sellasta.
sitte se linkos minuu jollai stanan makaroonilla. se alko käydä jo vaaralliseks.
hannan mielestä ois iha ok jos kanoilla ois pystykorvat, ja se näyttäs kuulemma luonnolliselta. huoh ku oikeesti pelottaa :|


23.04.2009 18:58 <[hanna> OMG KATJA MEIJÄN PIHALLA TULVIIIII

...ja eiku paranee.

mitä opimmekaan: EI HANNAN SEURAAN KUN HÄN ON KUUMEHÖYRYISSÄ!!!

lopputurnaus tulossa nam <33Torstai 23.04.2009 01:59

kohta varalaanvaralaanvaralaan
emman mies on aika tyhmä. tai no en mie tiiä kumpi noista on tyhmempi, ku molemmat sönkkää jotai sekavaa. mut joo, se on pelottavampi ku pulli. pulli oli miun bestis ja nyt en oo jutellu sen kaa vuoteen >__> ja sitte emma vaa kiusaa sitä ukkoosa ja sitte se on iha emman tossun alla, ku koiranpentu ps. se on samaa mieltä et se on tossunalla!

EMMA ON VAINOHARHANEN, SALALIITTOTEORIAT!!!!! nii, mister X on kuulemma juoruuja. niiiii! ja sitte niillä on jotai puhelinpornoo ja seksipuhelinpalveluja :||| ja mie oon tuommosen kaveri. ja emma on ollu joku kerta väsyny vastaamaan, ja nyt niillä on sitte aviokriisi. (plus sitte emma tekstaa miljoonan miehen kaa vielä samaa aikaa. huhhuh, kova meno)
ja emma elää maanantaita.

sitte se on vielä vittuki. ohhoh paha poika. sit sillä on vielä lääkkeitä, ja se yrittää houkutella emmaaki käyttää niitä, pitäsköhä miun estää niitä enää näkemästä toisiaa jotenki :|| molemmat tuommosia diilereitä.

sitte se käyttää vielä emmaa hyväksesä ku se yrittää ryöstää tän omaisuuden, se yrittää päästä emman kaa naimisii, sit se murhaa sen ja sitte se saa sen rahat. oli kuulemma vedon lyöntii.

(tässä välissä puhelussa vähä hiljasempaa, mut meillä on täällä karkkii ja sipsii ollaan urheilijoita hey ja sillai. mut vedellä mennään 8) oon armoton datis edellee. ainii ja kiersin tänää kaikki joensuun kaupat missä myydää mekkoja jos oisin löytäny vaikka rippimekon. mut ei toivookaan, pakko päästä tässä jokupäivä vielä helsinkii)

torstaina ollu pahemmanmoinen aviokriisi näillä, en tiiä miten ne on henkisellä puolella siitä selvinny. angstangstangst ku muilla on taas hankalaa. onneks ittellä rulettaa 8))) emma huijjaa ettei oo muka haukotellu, MIE NÄIN!!!(jakuulin)

!!!!!TAAS SE HAUKOTTELI!!!!! (täydellinen kapselin raiskaus ;)) nää on lukenu jonkun viestin :|| ja jonkun sivun. ja emma ei oo tienny kaikkee miehestää, ilmeisesti se on ollu tuhmilla teillä O__o nyt se ukko haluis et emma lukis nää sille, mut emma taitaa vähä senssata tätä tekstii 8)) se varmaa tykkäis miusta sen jälkee ku kuulis nää kaikki, haahaa. nyt se karvanen olio on menossa jo emman luo, muttaku se ei tiiä missä se asuu. ja sitte nyt tuli kolmio kriisi, ku tuli yks ämmä mukaan kuvioihi :oo tai no se on pyöriny tässä taustalla koko ajan, mut nyt tää selvästi ottaa jo avioliiton päälle, niiku salkkareissa panu, iiris ja sit se yks ämmä vielä. SITTE ON KUULEMMA VIELÄ YKS?"!?!?! nyt en keksi enää esimerkkii.

sitte heiluriperse ja joku muu kulkee aina sen kainalossa kuulemma. kamalaa, mieti nyt jos itte joutusit kestää tuommosta. (heilurilla oli muute tänää pääkalloposkessa.)

en tiiä miten näitten kuviksenopeki liittyy vielä tähä kuvioon, mut ilmeisesti jotenki ku siitä ne nyt puhuu.
pitkä ja kiihkee halailu. en todellakaa tiiä mitä siitä sitte vielä seuras, mutta annetaan immeiselle jotain yksityisyyttä, kun oon jo nolannu sen täysin.

nyt kuulostaa pahalta, emma ei anna anteeks sille jotai, oisko käyny vieraissa. mutta äksäksäksäksäksäksäksäks emma kuvittelee että tottelen sitä, ku se kielti laittaa nimen HÄHÄHÄHÄHÄHÄHÄH.
salaisuudet tuodaan julki ;) mitä tehdä kun mies haluaa olla julkkis ja nainen haluaa pysyä paparazzeeeeeilta suojassa. ahmitä kriisin aineksia 8))

HAUKOTTELI TAAS!

katjalla on koira rodultaan toopermanni, joka kuorsaa kovaa 8)) se ei olevinaa ollukkaa emma. ja yliväsyyneenä tuo taas alkaa käkättää ja on semmone ihme hymisijä. puolhaukottelee ja silmät seisoo päässä ku pyöriäisellä.

mies on käyttäny tekosyynä lopettaa puhelu, et loppu muka akku, mutta sehän on surullisen kuuluisa tekosyy 8)) jeeee nyt se mies tietää et miun iskä on palomies. se oli iha WAAAAAAAAAAAU EKSPERIENSE JEE. ja sitte se soitti emmalle sen seniltasen panon puhelimesta, ku päätti pitää emmanki vielä tallella :(( tyttöäni huijataan.

nyt puhelimesta kuuluu murinaa :|| mitä se mahtaakaa sitte merkitä. SE KIRJOTTAA VIESTIÄ NEITI YYLLE!??!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 tai siis sille kolmannelle osapuolelle. voi luoja se rakastaa sitä kolmatta. mut emmahan on sille onneks elämä, nii ei se voi jättää tätä ;) emma alkaa olla väsyny, se ei enää ees ymmärrä näköjää suomeekaa. VITUN TYHMÄ EMMA: "moi ollaan puhelimessa, etsie nää minnuu?" iha höpö tulossa tuostaki. emma on iskeny naulakoilla miehiä herransa nähden, kriisin poikasta siis luvassa.
MIE KUULEN SEN ÄÄNEN! ai, emma on iskeny sille silmää tänään koulussa jeaaaaaa, emma on vähä ujo ettei se myönnä suoraan :PP niimpä emma, et myönnä! myönnä vaa että rakastat sitä ;))

herra jäi nyt kiinni, mahtaako olla munistaan kiinni jossain?
mie en ymmärrä tuota emmaa, se tykkää siitä muttaku silti se yrittää parittaa sitä jollekki muulle. nyt joku kuulemma juoruuu. en saa kertoo kuulemma nimiä. joku on ollu surullinen, eikä herra äksä usko sitä että emma ei kuseta sitä.

nyt emma kerjää rahaa jätkältää. nii just, just sillä koiranpentuäänellä. ja nyt se sano "aika ovela, ei onnistu, ei varmasti" luoja tietää mitä nuo suunnittelee, se jääköön taas parin keskenäiseksi asiaksi.

nyt se mättää miun tiikerii ku nasu makaa jo kuolleena vieressä :(( kunnon nyrkkeilysäkki. no nyt ne jo kyselee miten iso miun sänky on.... oikeesti alkaa pelottaa.

nyt loppu 'kuulemma' aviokriisi, ettäettäettäettä täätäätäätää neiti yy on vielä mukana kuvioissa. eli saamme seurata vielä kriisiä, koska enteilee selvästi uutta samanlaista ;))

puheesta päätellen ne miettii neiti yylle toista miestä, mutta emma kiusaa vielä sitä siitä henkilöstä. nyt ne pääs vaiheeseen jossa ne kehuu emmaa kivaks. jeeeee onneks tajusivat vaihtaa aihetta. nyt emma kertoo inhottavista puheluistaan mitä seaina soittelee ja herättää ihmisiä :( iha viattomia sellasia. nyt emma esittää vaikeesti tavoteltavaa : "en ois halunnu tietääkkää" vielä jotai muuta? KHYLLÄ! ja nyt emma vasta tajus että mulla on sen miekkosen kaa salaliitto! vittu se on tyhmä :P tarkotan emmaa, idiootti.

nyt emma-täti hiiltyy ku se ei tiiäkkää jotain tyyppiä. taas kuulu vähä murinaa. emma suunnittelee puhutteluu jollekki tyypille. SEN PIKKUSISKOLLE! eli emma on jo esittäytymässä sen perheelle. OIJOIJOI oon jo viistoista :D nyt emmalla rupes änkyttää ja sanoovaa "eieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieieiei" alkaa väsyttää ku tuolla jammulla luurin toisessa päässä on nii tasapaksu ääni. angstangstangst. nyt alkaa keskustelu kumpi on blondimpi. se on kyllä aika fifti-siksti tilanne.

(tulee muute pelottavan pitkä merkintä, kukaa ei jaksa tätä lukee, kirjotan silti)

juujuu kukat on kivoja, mut en nyt jaksa selittää niistä mitää traagista tarinaa. tiesittekö, et tohveli on kivempi sana ku tossu. ja emma uhkaa syödä miehesä. pelottavaa. eikö se tajuu että se menettää sen sillo. nälkänen nainen.

ukko on kuulemma äkkipikanen, tiiä millon se hiiltyyyy.

väliaikatietoja: puhelu tällä hetkellä kestäny 1½ tuntii. kummankaha laskuun nää puhuu? ainii, emman. JATKUUUU

perusurheilija tuo emma, nyt puhuu treeneistä. haahaa, samanlaisii ollaan kaikki. jaaa sitten aihe siirtyy luonnollisesti lentopalloilijoiden perseisiin, mikä on aika yleistä. TAAS SE YRITTÄÄ PARITTAA JOTAIN TOISTA SEN KAA! minä en haluu lopettaa tätä!!!! tää on hauskaa. emman mies on pitkä :oo 180 cm!!! ja neiti yy on jotai sataseitkyt. tai enemmä. selkeesti. varmaa 175cm. jaaaa nyt jatkuu puhe pituuksista. kaks päätä lyhyempi kuulemma. älä kysy ketä. hey ya, kuvitelkaa, käytiin tänää mesessä . Nyt katja puhuu sen kanssa, ähähäähähä :'DDDD

joo, sit kerroin sille kaikkee emmasta, ja nyt emma rakastaa minuu 8)) mut miun puhuminen loppu siihen ku emma oli koneella ja laitto netin jotenki paskaks, älä kysy multa mite, mut sitte iski kriisi, ja annoin puhelimen pois. sentakii en voinu lisätä tätä merkintää jo eile:(

nukkumaan siinä klo 3.00 ja aamulla kahdekstoista reijolan salille aiheena lentopallo 8)) oltiin kyllä energisiä!

[Ei aihetta]Lauantai 18.04.2009 16:55

tuuunnin päästä pitäs lähtee kaupunkiiiinn. tai no vähä aikasemmi. ku emma-kult tulee meil yöks ja ravataa kaupungilla. mitähä keksittäs tekemistä. eiköhä se painotu singstaariin :PP muttaku jos häviin sille :(( plölölölö nyt meen kyllä ehkä tekee jotain muuta.

lotta <33Lauantai 18.04.2009 16:42


Olen nähnyt kun hän:
[x] itkee
[x] nauraa
[x] juo alkoholia
[x] tanssii
[ ] käy tarpeillaan
[x] ui
[x] syö
[x] nukkuu
[x] röyhtäisee
[x] aivastaa
[x] kaatuu
[x] loukkaantuu
[x] ottaa aurinkoa
[x] on todella surullinen
[x] on todella iloinen
[x] on oppitunnilla
[x] ottaa kuvia itsestään
[x] kiukuttelee vanhemmilleen
[x] kiukuttelee jollekkin muulle kuin vanhemmilleen
[x] halaa vastakkaisen sukupuolen edustajaa
[x] ostaa jotain
[x] on paniikissa
[x] hyppii trampoliinilla
[x] meikkaa
[x] herää
[x] nukahtaa
[x] laulaa
[x] tekstailee
[x] pesee hampaansa
[x] suuttuu SINULLE
[x] shoppailee
[x] haaveilee
[x] puhuu vierasta kieltä
[x] luistelee
[x] hiihtää
[x] pesee meikit
[x] soittaa jotain soitinta
[x] pyöräilee
[x] vittuuntuu
[/] heiluu alusvaatteisillaan
[x] katsoo televisiota
[x] ahmii jotakin herkkua

[Ei aihetta]Lauantai 18.04.2009 16:17

mulla on biisien sanoihin hirmune addikti :||