IRC-Galleria

mmmo-

mmmo-

Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for

!!koekoekoe!!Torstai 09.10.2008 00:23

On aika täyttä ollu koko viikon, ja tulee oleenkin! Meillä oli perjantaina 3.10 enkun koe, heti seuraavana maanantaina eli 6.10 oli fysiikan koe ja piti mennä ettiin kaupungille uusia kenkiä, samalla kun pitäis lukee terveystiedon kokeeseen joka oli tiistaina 7.10, tänään keskiviikkona 8.10 oli ruotsin koe, huomenna 9.10 on bilsan koe ja perjantaina 10.10 on ussan koe, viikonlopuks lähetään serkulle :) ja sit onkin heti maanantaina 13.10 matikan koe! On ollu hiukan lukemista.

Enkun kokeesta tuli 9½, muitten kokeitten tuloksia ei oo saatu tietää viel... Sen kuitenkin tiiän et ruotsin koe meni kaikkein huonoiten noista jo pidetyistä kokeista! Se meni niin penkin alle kun vaan voi mennä!

Meillä oli ripari ilmottautumiset muuten nyt. :) Meen taideriparille, jos vaan mahollista. Siellä sit se "taidelaji" mihin haluun keskittyy on teatteri/joku näytteleminen ; DD Niin ja mul on jo ehkä mahdollinen kesätyöpaikka enskesäks ; D Vähän aikasin hommattu, mut käy kätsysti kun iskä on töissä siel niin se pystyy hommaan sen paikan mulle. ; DD Se ei oo kyl viel varmaa, mut ihan sama kun mul on varalla sen lisäks 2 paikkaa minne voin kysyy ;P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.