IRC-Galleria

Koska minäkin tahdon olla inside.Perjantai 10.02.2006 02:00

Kyllä, myös minut on haastettu jakamaan elämäni pieniä iloja ja tapoja. Ja voi kyllä, aion lopultakin tehdä sen vain sen kunniaksi, että tänään oli suorastaan diskouStuBoogie-meininki. Joten skaze ja ^kimalainen^ ovat velvoittuneita täyttämään sivuni kommenteilla tämän tehtävä johdosta.

Hit it lads:

1.) Käytännöllisesti katsoen elän viikot mikroaterioilla. En siis osaa tehdä ruokaa, saatika leipoa, joten tämä ratkaisu on loppupeleissä kaikista kätevin. Kun vahingossa eksyn kehittämään jotain syötävää omin käsin, se yleensä menee martta-astetta alemmas. Dippaan kanaa kinuskivanukkaaseen, sotken mansikkajogurttiin suklaamuroja, suljen ruisleivän mikroon ketsupin ja juuston kera ja IKEAn ranskalaiset aidosti toimivat puolukkahillon kanssa.
2.) Ajan käydessä tylsäksi painan satunnaista ja tältä satunnaiselta painan satunnaisen kommentin ja jatkan näin kunnes löydän jonkun tutun. Tänään se otti 14 painallusta, että päästiin paikkakunnalle Loimaa. Samalla luen näiden tuntemattomien tapausten päiväkirjoja, koska en todellakaan näytä omaavan kunnon elämää.
3.) Lomien ja viikonloppujen aikana valvon yleensä siihen astikun muut työssäkäyvät ihmiset herää ja nukun pitkälle päivään. Eihän tässä sinänsä mitään omituista, mutta kaikki tämä tapahtuu VIRTTAALLA, tuossa kaikkien aikojen menomekassa<3
4.) Saatan kevyesti istua parikin tuntia katselemassa vierestä, kun isoveljeni hengaa netissä tai pelaa laatupelejä kuten San Andreasia tai vastaavaa. Sama meininki kuin leffassa olisi, paitsi että tämä ei lopu yhtä nopeasti ja radiojuonnot ovat parempia. "The party won't stop until everyone's pregnant."
5.) Päädyn yleensä toteuttamaan asiat ja typerät ideat, jotka olen menny sanomaan ääneen. Silloin sitä ei enää vain voi jättää tekemättä. Lähettelen siis ihmisille pannukakkuja postissa ja juoksen sängystä lumihankeen boksereilla kello kolmelta yöllä. Hooray for skunks.

Se siitä,yksinään kikattelemisia ja huonoja jutunkerrontataitoja ei lasketa koska ne on liian arkipäivää. Jätän ne sankareille jotka joutuu vastaamaan tähän samaiseen härdelliin eli
pip (suunnittelit jo vastaukset paperille hon, eli antaa mennä)
natti_ (koska kaikki näki että sillä oli päiväkirja missä tilitettiin miten hän haluaa tähän vastata joten...)
joppis (se hankaa sormiaan ja kaikkien tulee tietää siitä jotta se tapa saadaan kitkettyä pois.)
Ja kaikki muut onkin jo haastettu. rairai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.