IRC-Galleria

ahh mikä olo oli aamulla<3 rakastan viikonloppuja.

eilen jotku vitun kolmasluokkalaistytöt huus mulle ja iidalle ku mulla oli kaljapullo kädes että 'lol kaljaa' =D olipa se hauska juttu. kävelin eilen ihan liiian paljon ja jalat ihan paskana, ainii meiksi melkee eksy pururadalle ku oli niin vitun pimeetä mut santeri löyty ja jee, sitte seikkailin jossaa ja soittelin hennalle ja teemulle =D teemu olet tylsä !

sitte monta kertaa kaatusin jonnekkii metikköö ku se oli alamäkee ja sitte mun viimenen tupakka on nyt poikki, ja mun puhelin melkee hävis sinne metikköö. mun jalkaki jäi kiinni sellasee vitun ritilää ja kaatusin melkee jukan pään päälle ja oivoi sain vähän karhukyytiä=DD vitutti kyllä kävellä vahteronkoululle takasi jalat ei pitäny alla kunnolla mut sitte sain panulta mopokyydin jesss !

sitten makasin maassa, halasin isoa kiveä, halasin puuta ja ravistelin tolppaa. juostiin pekan kaa nopeusmittarii mut se ei toiminu ja suutuin sille, sitte lähinki kotii ja oli ihana päästä nukkumaa mut mulla oli HIKKA =( vittu jos ens viikonloppuna en jois mitää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.