IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

TiistaiTiistai 20.01.2009 23:38

Jaaha nyt on sitten valta vaihtunut Usassa. Toivottavasti Obama nyt tuo järjestystä maahansa. Sillä mitä tahansa siellä tapahtuukin se heijastuu pienimpään tuppu kyläänkin maailmassa.

Edellinen presidentti on varmaan ihmisenä ihan mukava, mutta ei hänestä kyllä ollut presidentiksi, ei varmaan missään maassa.

En koskaan ymmärtänyt miksi Usan piti olla joka paikassa päittäin kun niiden omatkin asiat ovat päin prinkkalaa. Eikö se sanonta kuulu, että ennen kun voit auttaa muita, on omat asiat oltava kunnossa.

Ihan toisiin asioihin. tänään alkoi sitten taitoluistelun em-kisat. Olen aina ihaillen katsonut taitoluistelioiden taitoa, kun itselläni ei olisi ikinä ollut mahdollisuuksia tuohon. En meinaan vieläkään osaa luistella kunnolla vaikka asuin ja asun nytkin luistinradan vieressä.

Koulussa talvella jos luisteltiin, pelattiin aina ringetteä, jääpalloa ja jääkiekkoa ja jos et osannut kunnolla luistella rupesit inhoamaan niiden pelaamista ylikaiken. Hiihdosta ehkä olisin pitänyt, mutta kun maastot oli liian vaikeita ja muutaman kerran kun kaadut joka mäessä ja satutat joka kerta jonkun paikan, rupeat inhoamaan sitäkin. Joten en osaa hiihtääkkään. Ja niinkuin kuvasta näkee en ole kovin urheilullinen.

Ratsastuksen minun pitäisi aloittaa uudestaan, kun ratsastin yhtäjaksoisesti noin 10 vuotta, mutta sitten muutto ja työ kuviot sotkivat niin paljon, että olen ollut hevosen selässä viimeksi 2 vuotta sitten. Uimisestakin pidän ja kun uimahalli olisi alle puolen-kilometrin päässä ei matkakaan olisi mahdoton. Kaikki on vaan motivaatiosta kiinni, joka on tuntunut juoksevan jonnekkin karkuun.

JOS LÖYDÄTTE IRRALLAAN OLEVAN MOTIVAATION OLISIN KIITOLLINEN JOS PALAUTTAISITTE SEN MINULLE. Kiitos etukäteen.

Motivaation löytymistä tai kotiin palaamista odotellen.

Moro!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.