[Ei aihetta]Sunnuntai 29.07.2007 22:27

Oltiin tomaksen kaa pitan kesäleirillä. nukuttiin teltoissa ja puolet ajasta sato. oon kyl ilonen et se loppu vaik joskus oliki iha hauskaa

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.07.2007 20:19

ei ollukkaa enää lohkojumbo vaa kolmasvika toi SAPA. mehä siel perää pidettii =).

4-2 tappio tuli, mut ku johettii niit 2-1 ni nehä alko melkee itkee ja hyvä ku ei lyöny jos ykski liukkari meni vähä ohi pallost niitte jaloille. ne ois tarttenu 15 maalin voiton b-finu paikkaan... ei mikää hirveen realistinen tavote mut hirvee kiire niil silti oli.

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.07.2007 16:08

eile vika peli 9-0 tappio. tänää lohkojumboo vastaa ois iha kiva voittaakki

[Ei aihetta]Tiistai 10.07.2007 18:01

ja kuten arveltu, venskuilt 11-0 turpii

[Ei aihetta]Tiistai 10.07.2007 14:42

Hävittii kuopiolaisille 1-4, ja toka maali tuli jälleen topin takii. Täl kertaa oli kuiteski jarkko veskana ni oli vähä parempi sauma voittoo ja ekat 5 minuuttii painostettiinki.

Maalinteko ei silti vieläkää onnistu kunnolla

[Ei aihetta]Maanantai 09.07.2007 18:04

Helsinki Cup 9.7.07 klo. 13.55.

PiTa-Valtti/Aramis 0-3

Turpiin tuli Topias Sipilän ja maalivahdin takii. Topi oli keskuspakki ja sen pitäis olla koko ajan pallon alapuolella puolustamassa. Puolet pelistä pallon kanssa ja puolet pelistä ilman, mut silti lähes koko ajan puolenkentän väärällä puolella.

Maalivahdista en kehtaa ees sanoo mitään...

[Ei aihetta]Maanantai 09.07.2007 14:38

Hesa Cup alkaa vuoden odotuksen jälkee ja nyt on lohkoki vähä tasasempi paitti et venäläisilt tulee kyl komeesti turpaan...

[Ei aihetta]Perjantai 06.07.2007 19:54