IRC-Galleria

mukavuuspuhelin

mukavuuspuhelin

Muockasin jå

JeahKeskiviikko 07.01.2009 00:11

Käännöskoneen suomen kieli on surkuhupaisaa.

Tässä viesti kokonaisuudessaan:

"Olen Neil Wheatfield alkaen Islington, North West London, täällä Englannissa. Olen rahoitussuunnittelija varten Lloyds TSB Bank, Lontoo. Olen kirjallisesti sinua työhuoneestani että on valtava hyötyä meille molemmille.

Minun osasto, joka apulaishallintovirkamies (Greater London Regional Office), sain tietää, hylätyssä summa £ 9,5 miljoonaa puntaa (Nine Million Five Hundred Britannian punta) kun tilillä, kuuluu yksi meidän ulkomaisten asiakkaiden Late Mr. Thompson Morrison , Yhdysvaltain kansalainen, joka valitettavasti menetti henkensä ja lentokoneonnettomuuden on Alaska Airlinesin lento 261, joka kaatui 31. tammikuuta 2000, myös hänen vaimonsa ja ainoa tytär.

Valinta yhteyttä sinulla on herättänyt alkaen maantieteellinen luonne missä asut, erityisesti siitä syystä, että herkkyys on liiketoiminta-ja luottamuksellisuuden tässä. Nyt pankki on odottanut mitään sukulaiset tulevat seurannasta saatavan mutta kukaan ei ole tehnyt. Itse olen ollut hävinnyt sijoittamalla sukulaisten 2 vuotta now.

I hakea suostumustasi esitellä teille kuin lähiomaiset / Will edunsaajaa kuolleen jotta menetetyksi tämän tilin arvo on 9,5 miljoonaa puntaa voidaan maksaa sinulle. Tämä on maksettu tai jaettava osuus, 60% minulle ja 40% sinulle. Olen varmistanut kaikki tarvittavat oikeudelliset asiakirjat, joita voidaan käyttää varmuuskopiointiin tämä väite teemme.

All I tarvitse täyttää teidän nimet asiakirjat ja laillistaa se tuomioistuin tässä todistaa teitä laillinen edunsaaja. All I vaatia nyt on rehellinen yhteistyö, luottamuksellisuus ja Trust, jotta voimme nähdä tämän kautta. Vakuutan teille, että tämä on toteutetaan laillinen järjestely, että sinua suojataan rikottu lakia. Ottaa läpikäyty metodisena haku, päätin ottaa sinuun yhteyttä toivoen, että löydät tämän ehdotuksen intersting.

Ole hyvä ja vahvistuksen ofthis massageand osoittaa kiinnostuksesi i toimittaa sinulle enemmän imformation. Endeavor antaa minulle päätöstänne sijaan pitää minun odottaa. Ole hyvä, anna minulle seuraavat: koska meillä on 10 päivää aikaa suorittaa sen läpi.

Tämä on kiireellinen muistaa. 1. Sinun Koko nimi 2. Puhelinnumerosi 3.Your yhteyttä Osoite. Tuntevat hyvin vapaasti ottaa yhteyttä minuun (00) 447747613501 tai Sähköposti neil.wheatfield @ live.co.uk."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.