IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 27.07.2009 01:55

On se jännä juttu. Se oli taas kännis eilisen illan. Ja toissapäiväsen kans. Itseasias aina sillon ku mä oon siel. Joskus mä mietin et haluuko se unohtaa jotain vai miks se on tollanen, ei sillä pitäs mitään syytä olla muuta kun joku kierre. Sil meni hermot eilen, siitä mä oon ainaki ihan varma. Se ei tykänny siitä ku joka kerta ku menin huoneeseen kattelin ympärilleni sillä tavalla. Se sano etten mä voi tehä tolleen tosissani. Se ei tuntunu kovin kivalta, mutta ei se kyllä ole koskaan osannu sanookaan mitenkää kovin mukavasti.
Sit myöhemmin illan aikan se vaa alko selittään jotain ihan omaa, niinku aina. Mun alko käydä Kofii tosi paljon sääliksi. Se joutuu sentään kattomaan sitä kokoajan. Mä luulin ettei se juo sillon ku mutsi on, mut olin ilmeisesti väärässä. Vaihteeks. Se sano yhes vaihees iltaa, et se tietää et me tullaan seuraavan kerran takasin sinne vast jouluna. Mä sanoin et se on oikees. Se sano et se arvas, ja hoipperoi sit pois. Sil mahtaa olla surkeeta. Tai siis jos sen täytyy turvautuu johonki juomiseen. Mut silti se on kauheen itsekäs, ettei se huomaa edes mitä vaivaa siitä on.
Se kysy multa tänään et voinko mä lähtee sen kans kävelylle. Se kysyy mult ehk kerran vuodes sitä, ja yt mä sit suostuin. On sen kans iha mukavaa toisinaan. Me juteltiin kävelyl iha jotain liirumlaarumia, ei mitään kovin tärkeetä. Se kysy monelta me halutaan lähtee ja mä sanoin et yheltä vois. Jostain syystä en halunnu jäädä pitemmäks aikaa.
Ku me tultiin takasin, ni mutsi kysy monta kertaa multa, et voisko jo lähtee. Mä sanoin et lähetään yheltä, ku oltiin nyt sovittuki niin. Radiosta kuulu ku joku laulo surkeesti Irinan Pokka-kappaleen ja mulla meinas korvat särkyy.
Se löys jostain softiksen ja pyys jos me voitas pelata pari pelii. Mä suostuin, mut aloin jo olla ihan varma et se teki sen siks et halus pyytää anteeks. Koska sillon ku mutsi on paikalla se ei puhu mulle melkeen yhtään. Mä pelasin sen kans ja sit se ehdotti et otettasko jäätelöt, ja kaikki otti tietenki.
Myöhemmin ku auto starttas pihalla ja lähettiin, mä katoin sen taloa ja mietin et tossa talossa kukaan ei oo onnellinen. Ei edes jouluna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.