IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Sakea KehiinLauantai 14.03.2009 23:49

Humalahakuinen kävely vai todellinen kehitystaloudellinen liukumiina, siinä on kysymys jota Sulervo Tempperi mietti kivutessaan nyrkkeilykehiin ja kehistä. Sulervi kivusta kehittyessään kehittyi myös nyrkkeilijänä ja kipusi kivun herraksi Ahvonsuon tarkkaavaisuusklinikalle. Kiimingin oma poika ei kuitenkaan muistanut, että tosimaailmassa b-major on b-majur, ja että miksolyydistä pumpettia on turha etsiä syvältä laboratorion uumenista, koska se on siellä joka tapauksessa.

Jos liukastuu nyrkkeilukehässä, voiko vedota kertoimiin?

Jormeli "Mads" HannukainenSunnuntai 08.03.2009 21:21

Gunvor Mietikäinen, arwokansalainen jo herran vuodesta 13, siirtyy haudan lepoon ja ottaa lepiä seuraavat vuosisadat. Hän, Gunvor Pieteri-Laamansson, Jouni Kalervo, jää muistoihimme kädellään ja jalallaan. Toiminnanjohtaja Jari Pinkiö työ-ja sosiaaliministeriöstä peräänkuuluttaakin nyt kaikkia alle 25-vuotiaita työkykyisiä haalaripukuisia nuoria miehiä irrotustalkoisiin jotta Maickelin raajat saadaan irti hetkestä. Suomen työttömyysluku on pudonnut viiteentoista prosenttiin.

Mirmelin päiväkahvihetkiLauantai 28.02.2009 03:12

Ja niin oli valtakunta verolle pantava. Iskobar Hänninen asteli itsevarmasti jallukauppaan ja joi ulos päästyään litran lehtiä. Sovinistisesta kosketuksesta humaltunut henkinen Mirmeli otti Jarkolta ylivallan ja niskavuoren heta syntyi kolmen viikon kiivaan odottelun jälkeen. Maailma ei kuitenkaan enää ollut entisensä: kaduilla käveli kyborgeja. Tähän eivät Mirmelin keinot enää riittäneet, sillä kolmaskin jalka oli postitettava.

solphaa, hevonen solphaaTorstai 19.02.2009 02:01

tuomariston kunniamaininnalla kolmanneksi estejuoksukilpailussa saapunut viiden viikon ikäinen mikko-poni on asettunut päihimme, ja voimme vihdoin.


jarkko muuttaa helsinkiinTorstai 05.02.2009 01:34

On tullut taas se aika kuukaudesta, ja Lilith Sebundolcher-Manninen kera isänsä Einari Pulli Lungren-Nieminenin lähtevät jälleen kohti kaukomaita. Mukana Manuelilla on kassi sekä kuuden kilon paketti nautaa jossa kassi on. Sen sisälmyksistä löytyy ensimmäistä kertaa ei enempää eikä vähempää kuin vähemmän kuin viime kerralla. Intian intiaaniviranomaiset ovat mielissään terohelpotuksesta. Ota:

1. Korsteeni
2. Suolasilakoita
3. Interlude B-major
4. Hanoi ja vipui
5. Säteitä, paljon säteitä

Vittujako siinä siis ihmettelemistä, minä lähden Oulaisiin, köyhät jäävät kyykkimään Dolcherin seuraan, pasila on kenian tampere ja kaukovainio spiidifriikin mekka ja meta. Terve.

Helmut LottivoittoMaanantai 02.02.2009 02:04

Asiaa, asiaa, Karbochevilla on asiaa. Teevee-tuning, kanavapimppaus ja pimpparaudan wankkays ovat sisällöittäneet iltamakestini. Kaukosäätimöin parasta mahdollista vauhtia ja olen elämäni herra. Pakko myöntää että viimeaikaisista alamäistä huolimatta gaalaillat kiinnostavat kuin miksolyydinen peräreikä. Hienoa, Suomi, ja perässä tullaan.

Nyt haistakaa vittu kaikkiSunnuntai 01.02.2009 21:46

Birger Jaarlin vittukone puimurin alle jalka jäänyt, aja metsään tahvo, saatanan kurvisika. Kauhalla ammennetaan kusta päästä ja muutenkin ollaan niin vitun värisiä että tulee Mikko Alatalo mieleen.

"daa dirlan dirlan daa, pää jää väliin oven taa"

Ja nyt haistakaa vittu kaikki, heti.

kolmen metrin hiihtokilpailutLauantai 31.01.2009 17:20

Muista ennen muistamista:

- voidetta
- sauvoja
- sukia
- pipoja
- kalsoja
- naamona
- talitintena
- kusmilna
- pekmisa
- ilukema
- kelsiuksinit
- haapnarnat
- helmviksooline
- rakßa
- vituhaistelmut
- kolmen metrin aorttaläppästenoosi
- taskuvoitto

Usko, toivo ja pakkausSunnuntai 18.01.2009 23:11

Kuten vanha ystäväni, sotakirjeenvaihtaja Aapo Newswickströmblomsten sanoisi, "paistaa se räjähdys risukasaankin", näin on todettava myös täältä maailman laidalta. Ei ollut Aapho täysin väärässä todetessaan hetkeä ennen pilkkoutumistaan myös kuolemattoman lauseensa (itse mieshän ei ollut kuolematon kuten muutamaa sekuntia myöhemmin tuli todennetuksi) "Kaikkien ei ole tarkoitus mennä Korinthokseen, mutta sinne pääsevät wanhurskaat ja rastaiset". Hetkeä myöhemmin, Luftwaffea odotellessani, mietin että onhan se hienoa notta germaania sijaitsee sicilian vieressä, muuten olisi tämäkin ilotulitus jäänyt kokematta.

Iloisena kotoani, toivon majasta, ilon aiheista,

-Hasa "kombatti" Komulainen

eioo pikkurahasta puutePerjantai 09.01.2009 02:36

Saatana, höyrykone ja sukkaliivit kassissa, tarvin pyryttömässä lumipyryssä kauppiin. Seuraavat ostin koko rahalla eikä vituta: ei oo nää spikkurahasta puute!!!

-Banaaninkuorimislaite
-Monitoimikone
-Hake-Harvesteri
-Vasenkätinen irtokahva taskuun
-Metrin kokoinen katto-imukuppi
-Ylimääräinen johto ilman päitä
-Moottori
-Oulun kaupungin Hankintatoimen juliste v. 1977
-Kuutio pahvisilppua puolen kuution pakkaukseen ahdettuna
-Vanhaa leipää
-Vanhoja hedelmiä
-Vanhoja lehmiä
-Istukanpoimimiskauha
-Öljytuho


« Uudemmat -