IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.02.2006 01:29

Taas näitä päiviä, jolloin oli pääosin tylsää.. *mutinaa* Hennan kanssa käytiin raiskiolla hoitaa Peetu, tai no henna kattseli vierestä ja toimi pintelin käärimis koneena.. Voi henna parka :D.. Ratsastin ihan kevyesti maneesissa ilman satulaa, onni ja autuus, sain olla maneesissa yksikseni, eikä tarvinnut häpeillä taitojen köyhyyttä..

Käytiin juomassa kotimatkalla kaakaot essolla ja pelasin sellasta ihme pelikonetta, loppujen lopuksi en meinannut jaksaa pelata pelejä lainkaan, koska en tajunnut pelien ideaa.. Tai tajusin minä, tosin vasta sen jälkeen kun raha oli saatu tuhlattua, eli siitäkään ei ollut hyötyä..

Kun päästiin essolta eteenpäin meinasin jäädä kahresti auton alle, ja valitin koko matkan että mulla on kylmä ja kun kotiin päästiin mun oli ihan pakko liukuuko pressu hyvin alamäessä.. ei liukunu ja henna kisko mut ja pressun (istuin pressun päällä) kotipihaan.

Pakko sanoo et onneks tietokone on olemassa, se pelasti osittain tän päivän tylsyyttä.. mut yks huono puoli siin on, kuuntelee liiankin helposti samaa kappaletta tunti kolme putkeen jos siitä tykkää... :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.