IRC-Galleria

oli kiva pv tänää kitos erityisesti roosalle <3

öäöäöä koulus oli aika kakkaa mut mul oli se ryhmänohjaajan haastis ja se kyseli iha hassui kysymyksii ja tyylii vastas ite niihi sillee :"onko sulla kavereita meidän koulussa?" *kattoo mua ja muistaa esim. viime äikäntunni(n-t?) "joo ei sulla taida kavereiden puutetta olla...... JATKETAAN" jne ==) johannes on ihan ogay !

sitsitsit me ei päästy yhteisymmärryksee et onks mun hiukset siniset, vihreet vai turkoosit (ne vaihtelee värii valon mukaa satan :D)

jajaja sit pääsin koulust ja nähtii roosan kaa anttilas ja sit mentii ns. 'ostoksille' (harvat tietää meidän ostoksista) jajaja sit nii sit meiän niille lähtö viivästy kokoajan ku myöhästyttii linkust kokoajan ja sit lopulta päästii linkkuu ja jäätii hesel pois ja mentii pummaa mutsilt safkaa ja sit syötii ja käveltii niille (se oli raskas matka, kärpäsenmäi on kamalaa käveltävää DD: mut meil oli hyvät jutut matkal) ja sit mentii kirjastoo dataa 15 minuutiks ja maksettii roosan myvin lippu jajaja sit mentii faijan kautta niille ja sit vähä aikaa oltii sillee jdfiuejio ja sit alko salkkarit ja herra X teki mulle fritsun <3 se on aika pieni ja vaatimaton mut aw :D

ETTÄ KIITOSTA, OLI IHANAA ==)

kiitos myös random henkilöille jotka oli messissä mut en jaksanu kirjottaa kaikista eriksee :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.