IRC-Galleria

nalle71

nalle71

PLÄÄH :P

On taas matokuurin paikka :SMaanantai 17.08.2009 21:53

Tää nyt on vanha kun tauti mutta

1. Ota kissa hellästi polviesi väliin, paina varovasti oikean käden sormilla kissan suun reunoja että saat kissan suun avatuksi. Työnnä sitten vasemmalla kädellä pilleri kissan suuhun.
Sen jälkeen hae kissa sängyn alta ja ota pakkauksesta uusi pilleri, koska sitä ensimmäistä pilleriä et kuitenkaan sohvan alta löydä.

2. Kääri kissa isoon pyyhkeeseen ettei se pääse raapimaan sinua. Sen jälkeen avaa taas kissan suu edellä kuvaillulla tavalla ja pidä kissaa sylissäsi pystyasennossa että pilleri putoaa helposti sen nieluun.
Hae kissa alas verhosta, heitä roskiin riekalainen pyyhe ja nouki pilleri pois akvaariosta ennenkuin kalat ehtivät murentaa sen.

3. Ota taas uusi pilleri esiin ja liiskaa kissa allesi lattiaa vasten, siten että pääset käsiksi sen suuhun. Jos sinulla on papukaijapihdit, niin käytä niitä. Revi kissan suu väkisin auki ja heitä pilleri sen kitaan.
Tämän jälkeen etsi lääkekaapista sidetarpeita ja laastaria, ja sido verta vuotavat haavasi. Jotta rauhoittuisit, ota iso kulaus jotakin väkevää viinaa ja mene hakemaan ikkunasta hyppännyt kissa naapurin portailta.

4. Laita käsiisi paksut työrukkaset ja mene kissan ja pilleripurkin kanssa autotalliin ja telkeä tallin ovet ja ikkunat. Teippaa kissan kaikki jalat ilmastointiteipillä ja laita pilleri mehupillin sisään. Sitten avaa rukkasten suojaamilla käsilläsi kissan leuat, ota mehupilli suuhusi ja puhalla voimakkaasti pillistä pilleri kissan nieluun.
Tämän jälkeen tutki pilleripurkin kyljestä että ovatko pillerit ihmiselle vaarallisia ja yritä oksentaa pilleri ulos työntämällä sormet kurkkuusi. Hävitä revityt työrukkaset ja siivoa lattialta omat veriroiskeesi ja ilmastointiteipin silppu. Pistä myös muistiin että autotallin ikkuna, josta kissa meni läpi, täytyy myöhemmin korjata. Hae kissa ajotieltä ja esitä pahoittelusi naapurille, joka ruttasi autosa keulan talonsa seinään väistäessään tielle rynnännyttä kissaasi.

5. Vie kissa takaisin sisään, äläkä koske kattiin enää uudestaan.
Etsi rokotuspaperisi kaapista ja varmista että jäykkäkouristusrokotuksesi on vielä voimassa. Sen jälkeen soita eläinlääkärille, että hän tulisi antamaan kissalle pillerin....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.