IRC-Galleria

nancy_night

nancy_night

The eyes can mislead, the smile can lie, but the shoes always tell the truth
jep, bongailtiin työkavereitten kanssa asiakkaiden takalistoja, ihan vaan tylsyyden tappamiseks :D
saatiin myös hyvä idea: maalataan työkaverin auto, koska se ei sopinut riviin, kun oli väärän värinen. ei antti oikein innostunut asiasta, ei löydy mieheltä mitään seikkailunhalua, tarjouduttiin jopa maalaan se kerran viikossa, niin se vois koko ajan sitten kehuu et sil on taas uus auto. ei innostunu vieläkään. siis kuka nyt ei haluu autonsa kylkeen kirkkoveneitä???ja siis mehän ollaan ihan satumaisia taiteilijoita. antti kehotti vaan alottaan uuden harrastuksen, mut ku se uus harrastus ois nimenomaan se automaalaus.

aika jännää kyllä sinänsä, en oo ennen tota työpaikkaa kiinnittäny kauheesti huomiota asiakkaiden peppuihin, mutta nykyään niitä tulee katteltua enemmänkin...ja oon kumminkin ollu töissä sekä tampereen yliopistolla että teknillisellä yliopistolla ja kyllähän sielläkin niitä nuoria vetreitä miesten takapuolia kävelee.

olenkohan mä muuten ekshibitionisti? tuli vaan mieleen kun kattelin viime yönä yhtä dokkarii, kun ei taas tullu uni simmuun...siis ihminen joka nauttii huomiosta. oli taas viikonloppuna hauskaa bebopissa elviksen vieressä, en enää oikein osaa sanoo, kummasta tykkään enemmän: elviksen vieres vai tangolla tanssimisesta...on se vaikeeta :D tangolla tanssii nykyään kaikki. ne illat on hyviä, kun mä oon onnistunut vetään päälleni jotain sellasta, et kaikki luulee, et oon työntekijä, koska silloin siihen keskimmäiselle ei kukaan ees yritä änkee. viimeksi näin tapahtui viime viikon lauantaina :D

tarvis oikeestaan kirjotella työhakemusta ja suunnitella synttäripippaloita, mutta loppuviikosta on paremmin aikaa. tarvis keksii joku hyvä booli, kehittää pari hyvää piirakkareseptiä ja päättää pidänkö ihan tyttöjen illan, vai huolitaanko miehetkin etkoille asti. ja tietysti kutsua porukkaa. bileet on kumminkin tulossa, koska meikä tykkää niitä järjestellä :D. ajankohtakin on jopa selvillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.