IRC-Galleria

nancy_night

nancy_night

The eyes can mislead, the smile can lie, but the shoes always tell the truth
joka saa hymyn huulillesi aina uudestaan :)

jonkinlainen helmikuun tilinpäätös siis tulossa...

nekalan yksiöni on toiminut varastona enemmän kuin viimeisen kuukauden päivät, aika on kulunut murun luona keskustassa. niin siis kaikille nyt taas sitten tiedoksi, että tämän tytön sinkkuilut on taas sinkkuiltu ennalta määrittelemättömäksi ajaksi :).

olen onnellinen pitkästä aikaa siis oikeen tosissaan, sanonta ei onni tule etsien, vaan eläen pitää todellakin paikkaansa tänään. onneni näkyy minusta kauas, työpäivätkin sujuvat mukavasti, kun tietää, että joku odottaa pääsevänsä käpertymään kainaloosi päivän päätteeksi. enitenhän tässä on lähinnä ihmetyttänyt, miten ei ole ahdistanut olla jonkun kanssa lähes 24/7. asiakkaatkin töissä suorastaan sulavat hymyyni töissä ja ihmettelevät hyväntuulisuuttani ja hymyilevät takaisin oikein edes tarkkaan tietämättä miksi niin tekevät. unethan tässä tosin jäävät välillä hieman vähiin, kun aikaa ei tahtoisi tuhlata nukkumiseen, vaan kaikkeen muuhun mukavaan.

kaikenlaista on taas tapahtunut, on käyty ulkona syömässä ja juhlimassa. mm. käytiin vihdoin sillä sushilla, josta on jo kauan ollut puhetta. sain puikoilla jopa ruokaa suuhuni, eli nälkäiseksi en jäänyt (minähän en suostunut haarukkaa, tahi sitten lusikkaa tarjoilijalta pyytämään). sushi oli siis minun kohdaltani ihan uusi tuttavuus...jälkiruokaa ei kuitenkaan voi edes hyvällä tahdolla kehua, älkää ihmiset vaan erehtykö tilaamaan missään nimessä vihreä tee-jäätelöä! pussillinen irtokarkkeja jälkkärin jälkkäriksi onneksi pelasti tilanteen :). rauhallisia koti-iltoja on vietetty telkkaria katsellen, milloin mitäkin, leffoja, olympialaisia, unohtamatta kuitenkaan salkkareita ja muita hömppäsarjoja. olen käynyt myös katsomassa elämäni ensimmäisen salibandypelin ihan paikan päällä ;)

viime perjantaina suuntasimme töistä päästyämme lahteen salpausselän kisojen after ski-pippaloihin, ilta aloiteltiin syöden, juoden ja jutustellen ja ilta päättyi lahti halliin, jossa esiintyivätkin yö ja lauri tähkä ja elonkerjuu, joihin ei vaan voi kumpaankaan kyllästyä :). lahdesta tampereelle päästyämme alkoikin sitten valmistautuminen ideaparkin naisten iltaan, jossa nähtiin jälleen tähkä, tällä kertaa lämmittelijänä chisu. (valmistautuminen aloitettiin kolmen tunnin univelankuittaus-päikkäreillä). kyytikin ideaparkkiin onnistui yllättäen mukavasti ja samalla syntyi uusi tähkä fani :). meinasi siinä sitten 4500. ihmisen keskellä lähteä myös taju...onhan se toisaalta ihan hyväkin juttu, että on lhainen verenpaine, mutta...

kaikenlaista uutta ja jännää, ehkä hieman pelottavaakin on taas tulevaisuudessa luvassa, mutta olen päättänyt ottaa kaiken vastaan avoimin mielin ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.