IRC-Galleria

nancy_night

nancy_night

The eyes can mislead, the smile can lie, but the shoes always tell the truth

mun elämä...Tiistai 03.11.2009 22:01

on ku jostain huonosta saippuasarjasta...koska siitä tuli tällästä? ahistaa, turhauttaa ja vituttaa. välillä tuntuu siltä et mun pitäs unohtaa miehet kokonaan ja keskittyy johonki ihan muuhun.

musta ei kukaan ottanu silloin perjantaina kuvaa, mutta sanonpa vaan et olin aika kuuma verenimijä vaikka itse sanonkin...voitin jonkun random-miehen kanssa semassa tanssikilpailun. se vaan tuli jostain ja kysy, et haluunko osallistuu sen kanssa. eikä se ollu vaan sellasta kyhnytystanssia, mitä kaikki muut baarissa tanssii, vauhtii ei puuttunu ja ihmiset anto hyvin tilaa meille. saatiin pullo skumppaa, oli kivaa :D.

la-iltana kävin sitten kavereilla puhumassa hävyttömyyksiä ja paskaa hervannassa. sieltä autolla keskustaan näkeen lisää kavereita, oli ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaa.

suunnitelmissa ois pitää pikkujoulut sit ku tulee palautukset, tai viimeistään uutena vuotena pippalot sitten. kun en varmaan lähe mihkään reissuun...

sit tammikuussa on heti aluks siskon synttäripippalot, niitä kans ootellessa. voin ihan hyvin olla jouluna töissä, mut uutena vuotena en. enkä 9.1. toivottavasti saan noi päivät vapaaks.

bongasin lehdestä ihanat uikkarit, hintaa ol 85 e :) ei oikein viitti ostaa, kun käyn uimassa ehkä kerran kesässä, ja niis ei voi ottaa ees arskaa, et ei tuu ihan kummat rusketusraidat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.