IRC-Galleria

nanna80

nanna80

... aina ei vaan jaksa ymmärtää... :/

Viikonlopun aatto... perjantaki...Lauantai 08.04.2006 00:17

Moikka, pitkästä aikaa!
Eka kerta tässä kuussa ku tulee tänne kirjoitettua. Tänään oli papin tapaaminen, missä käytiin läpi kaikenlaisia ajatuksia yms. ristiäisiä varten. Pappi vaikutti toki mukavalta, et sen puoleen ainakin kivat fiilikset sunnuntaille. Elikkäs nyt enää odotamme nimen julkistamista ylihuomiseen. Jonka jälkeen pääsemme poikaa nimeltä sitten kutsumaankin ;)
Jännittää ristiäiset, on aina tottunut olemaan juhlissa tosiaan se vieras, ja nyt pitäis olla yksi ns. päähenkilöistä... Noh, mutta kai siitä jollain selvii, jänskättää vaan kovasti!
Juuri laitoin pikku-miehen unten maille. Kävimme äsken ammeessa, ja ruuan päälle on hyvä nukahtaa! Lainasimme koululta videokameran ristiäisiä varten, otin sillä tossa jo pojasta pari pätkää... Minäkin haluaisin tuollaisen omaksi (olen halunnut jo kauan) mut ei oo varaa.
Kultsi taas iltavuorossa, ja minä tapan aikaa koneella. Hmmm.. onko vähän tylsää?!
Mutta missä se kevät on? Ahdistaa tuo lumen tulo ja sillee... Perkula, viime vuonna tähän aikaan ei tainnut lumia enää edes olla... Ku vappuna kihlauduimme, niin johan pojat uivat silloin. Nyt ei kyl tulis mieleenkään.
Mä vaan kaipaan kesää, ja ilmoja et ei tarvi aina pakkautua niinku täysii.
Ihanaa nyt ristiäispäivänä on se, et vihdoin nään mulle läheisiä ihmisiä! Harmi on vaan se, et ei ehdi samalla lailla olee kaikkien kans koko aikaa, mut uskon et ne ymmärtää. Paitsi eräät?
Mulla on ystävät teitä ikävä, kylään saa tulla ja minäkin kunhan on auto käytettävissä tai pidemmälle tarvii jo ihan suunnitella, mut onnistunee sekin.
Ihanaa huomenna mulla on kampaaja, kyllä on jo aikakin ;) Jos vaikka saisi sit uusia kuvia galleriaankin, ku näyttää taas ihmiseltä ;)
Noh, mutta nyt taidan siirtyä tonne telkan ääreen, ja palaillaan taasen!
Oikein hyvää viikonloppua ja jaksamisia ystävät, ainakin pari teistä kaipaa ystävän ajatukset!
Kuullaan taas ja silleee....... Se on moro!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.