IRC-Galleria

nanna80

nanna80

... aina ei vaan jaksa ymmärtää... :/

Tiistai tervehdys!Tiistai 18.04.2006 16:34

Heippodejh...
Nyt on pääsiäiset vietetty ja paluu taas arkeen! Perjantain oli tuparitkin, jotka meni tosi kivasti, ainut vaan et minä olisin voinut varata juomista vähän enemmän... Kävi niin et ei juuri päässä tuntunut. (Olisi kyllä luullut ku melkeen vuoden on ollut mitään ottamatta) Noh, ehtiihän sitä. Pääasia et fiilikset oli ihan jees ja Timi oli hoidossa kiltisti! Yleensä siinä niin käykin, et käyttäytyy vieraskoreasti muualla ;)
Onhan se äidinkin kanssa ihana, mutta on hyvä et tutustuu muihinkin. Viime yönä joku vaivasi masussa eikä nukuttu montaa tuntia peräkkäin, mut muuten on mennyt tosi kivasti! Sunnuntaina tuli ikääkin jo 8vk. Viikon päästä on sit taas 2kk neuvola. Se on lääkäri, niin venyy vähän.
Viime viikolla täti ja serkku oli täällä meidän seurana. Timi vaan on vielä niin pieni, et ei oikein hänestä seuraa ollut. Mutta vuoden parin päästä varmasti jo kovastikin!
Kiitos kaikille muuten ristiäisiin osallistuneille, ja auttajille. Seuraava isompi juhla taitaakin sitten joulun lisäksi olla 1.v synttärit!
Paitsi äidillä on äitienpäivä, tänä vuonna ihan ensimmäistä kertaa!
Tänään lähden uimahalliin, ihanaa päästä aloittaa kuntoilu vihdoin. Kun kerta jälkitarkastuksessa kaikki oli ok. Mutta tää taitaa lähtee katsoo onko postia ja odottelee kummia kylään!
Kuulumisiin ja iso halaus Timiltä teille kaikille!!!
=) Nanna80 ja Timi 8vk 2vrk

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.