IRC-Galleria

nanna80

nanna80

... aina ei vaan jaksa ymmärtää... :/
Tänään 19 päivä, Timi täyttää 2kk! Jipii, niin se aika rientää. Mummi jo onnittelupuhelun äsken soittikin. Pitäis vaan yrittää muistaa ottaa kuva, kokoais jonnee aina joka kuukausi kuvan hää kuukausia täyttää! Tässä lähiaikoina ajattelin kokeilla mitä poika saunasta tykkää, vatiin ja ala lauteelle kokeilee :) Kylvystä ainakin nauttii täysillä ja pienestähän minuakin on jo saunaan viety, ja kai se jotenkin "päälle jäi" ku nyt on saunassa käytävä vähintään se 5 kertaa viikossa! Mikäs sen parempaa ku saunan jälkeen lösähtää soffan ääreen ja alkaa iltapalalle ja sarjojen ääreen! Melkeenpäs joka päivä sieltä jotakin katsottavaa tulee...
Kamala sentäs ku noi ilmat nyt sit meinaa pikku hiljaa lämmetä, on sitten vaikea luopua toppatakista yms... mitä nyt sitten päälle? mahtuuko vielä viime vuoden vaatteet ja sillee ;)
Kovasti nää jo odottaa täällä isin kesälomaa, onhan siihen vielä pari kuukautta mut äkkiä se menee. Sit voidaan mennä jonnee vähän pidemmälle ja juhlia kesää ;)
Ihanaa nyt katsoa mitä tuolta meidän pihalta lumien sulaessa löytyykään. Grillikatos on nyt vihdoin kuiva, lumet saatiin siitä pois ja voi kantaa kalusteet ulos ja hyvällä ilmalla vaikka jo istuu ulkona ja grillata! Myös tuo kasvihuone jännittää, mitähän sinne laittais ja kuinkahan myö osataan! Omenapuut ja marjapensaat tekee satoaan sitten myöhemmin.
Ei meistä silti ole mitään viherpiipertäjiä tullut ;) Mut kaikki kotona tehty on säästöä aina kaupasta ja muutenkin parempaa.
Eilen tuli käytyä uimassa, ihanaa oli pitkästä aikaa! Ja alkaa suht hyvin jo farkutkin mennä kohta jalkaan, enää makkarat on vähän tiellä sitten noin ulkonäöllisesti ;)
Hmmm... taas voisi kuulumisia kirjottaa, mut oikein mitään nyt ei järkevää ainakaan tuu mieleen! On niin hiljaista täällä, Rocky nukkuu ja Timi nukkuu. Ehkä siksi en osaa ollakaan....
Mutta iloista pikku lauantaita kaikille! Kuulumisiin taasen..................................

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.