IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 13.03.2009 15:01

Koska tänäänhän minulla on vapaapäivä, kuten myös maanantainakin (taino lukiota pari tuntia), ajattelin minä olla ahkera. Ajatuksiini kuului niinkin mukavia puuhia kuin palatsini (lue kämpän) siivoaminen loppuun, jotain megahyvää ruan tekemistä (joo, kanaa) ja sitten paras: koulutehtäviä!

No, väliaikainen raporttini näyttää nyt tältä.. heräsin jälkeen yhdentoista. Oon tässä vielä kylpytakissa, vaikka en suihkuun asti ole kerennytkään. Olen koodannut kiivaasti, juonut aamukahvia. Ja mitä, kello tulee yksi. h0h0.

Ehkä tästä preppaannun ja väännän vaikka vähän lääkelaskuja. Sitten otan selvää vähän biologiasta. Väsään taas maileja opettajille. Ens viikolla sitten pääsee vihdoista ja viimein parit tunnit lääkehoidosta suorittamaan, joka tarkoittaa sitä, että pääsen vihdoinkin tekemään myös sen v'tun tentin. Jeah.

Sukat pyörii jo jaloissa, kun ajattelen kohtapikapuoliin alkavaa työharjoittelua. Ai mitkä sukat, ei miul oo sukkii jalassa. höhöhöö.

Ja plyäärr, tahdon jo tampereelle käymään. Mutta alustavien suunnitelmian mukaan menen vasta kahen (?) viikon päästä. Karua. No, mutta sillon oonkin hiukan pidennetynkin ajan siellä. Beibeeett rau.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.