IRC-Galleria

nates

nates

rakastaa elämää.

Selaa blogimerkintöjä

your love is my only desire.Tiistai 04.08.2009 22:08

OSTIN KAMERAN!!! jeejee. samallaisen mikä mulla oli suomesa, mutta se meni rikki kesän alussa yhyy.

suomessa se makso se kamera viime vuonna 360 e , ja täällä sain 260 levalla eli about 130 eurolla. pikkasen oon mielissäni. otin jo varmaan 100 kuvaa tänään, lisään ne kaikki facebookkiin illalla. voitte kyttäillä sieltä sit niitä. (tässä vaiheessa öö voin kertoa että kaikki randomit lukijat jotka ei oo mun kavereita fb:ssä niin voitte vaa lisätä mut, jos uskallatte. nadja vanninen on siis nimi jos joku ei tienny, ehe). nii näätte sitte kuvia ja saatte tietää vieläki enemmän mun elämästä. okei hmmm. :D.


tänään oli siis varnan ostosretken opsaus. suvi veti sen, ja se oli tosi hyvä. sannalla oli vapaapäivä mutta se tuli mukaan sinne hengaileen, ja se auttoki mua tosi paljon, ku se aina lisäili kaikkia juttuja mulle sen jälkeen ku suvi oli puhunu mikkiin, ja näytti tarkemmin niitä paikkoja ja vei mut mustalaismarkkinoille!

mykistyin varnan katedraalissa. se on uskomattoman kaunis, ja valtava. semmonen tietty suuri voima vallitsi siellä sisällä, ja se oli tosi levollista. olipa outo sana; LEVOLLISTA. hmm oke.

pari tuntia kiertelin siellä yksikseni, ja menin rannalle. otin paljon valokuvia, katoin ku ihmiset nautti elämästä. aurinko paahto mua, ja nyt oonki jo vähä ruskiaki. kahessa päivässä. vielä 68 päivää jälellä. dude.


hihiiii! joo niin ja äsken olin anun mukana hotellipäivystyksillä. eka oli hotelli perunikassa (jossa kävin tänään ekaa kertaa), ja sit hotelli atlaksessa (mun lempparihotelli).

nyt istutaan aulassa koneilla ja TSÄTTÄILLÄÄN, ja kohta mennään atlakseen syömään ihanaa all inclusive-illallista. mmmm. illalla leffaan varnaan kattoon bruno! tosin en oo IHAN VARMA että jaksanko mennä, mutta luultavasti. mulla on nääs aivan sikana univelkaa :(. viime yönä nukuin 2 h,. sitä edellisenä tunnin, sitä edellisenä 3 tuntia ja kaks sitä edeltävää päivää olin ahtilla yötä ja sekasi ja nukuin huonosti silloinkin. ETTÄ JOO TAITAA TYTTÖ KÄYÄ NIINSANOTUSTI ylikierroksilla tällä hetkellä. hmmmmg.


yks vaihtoehto ois myös lähtä tänään bilettään. mutta hmm. en tiiä. ehkä säästän biletyksen ens viikon VAPAAPÄIVÄLLE. ahhh miihhael.


juu ei minulla mittää muuta, pitäkää ittestänne ja toisistanne huolta, nyt ku minä en oo sielä.
kirjotan illalla lisää jos oon koneella.


<sydän>; Nattis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.