IRC-Galleria

nates

nates

rakastaa elämää.

Selaa blogimerkintöjä

Moi.


viime yona en saanu nukuttua hyvin ku joku hullu (...) koputteli mun oveen ja yritti paasta sisaan. en avannu ja nukuin. anuliina soitti myoski mulle 4 yolla ku se luuli etta olin soittanu sille :D whaat.
huppaisaa.

hubbabubbapurukumi.

aamulla oli hotellitapaamiset, eka atlas, sit tsarevets, sit pliska sit perunika. myin vahan retkia ja juttelin mukavia asiakkaiden kanssa. aurinko paistaa tanaan aika lampimasti, se on hyva.

kavelin toimistolle, ja matkalla otin aika paljon valokuveja. valilla istuin alas jollekki penkille vahase SUULAAMAAN (villelle tergguja, ikavoin sinua ja sun sanoja), ja nauttimaan.
yhessa vaiheessa menin reippaana tyttona semmoselle alustalle seisoon ja ottaan palmusta kuvia, ja hetken paasta tajusin etta makaan maassa. mudassa. voissss wiaaaaaal.
huhu. se oli hupaisaa. toiv. hirveen moni ei nahny sita kaatumista. se oli nimittai aika nolo. nousin vaan ylos ja nauroin ITEKSEEN aika kovaan aaneen silleen muka, ja lahin lipettiin aika vikkelaan.

khehe. tai oikestaan hihe.

eilen illalla ja yolla otin nestori hitlerin kanssa kuveja, ja yksi oikein onnistunut otos (ainakin NeHin puolelta) on tuolla mun oletuskuvana juuri talla hetkella. khihi. tai siis hihe.


tanaan ostin uuet aurinkolasit. valkoset. hienot. ja makso 10 levaa eli 5 eurrua.
tutustuin myos yhteen tanskalaiseen oppaaseen, jo toiseen talla viikolla. edellinen oli stefan!.
hienoo sokerii.

kultahietikolla kaikki hyvin. paitti mun vapaapaiva siirty huomiselta lauantaille. omg. mutta kylla maa selvian. hyva. ja A:ta mina kaipaan vahasen, onneks se tulee 3 yon paasta. oon sunnuntaina muuten LENTO OPAS! hiu dididi dududiddddududu daaa. aika milessaan.
ja maanantaina pidetaan A:n kanssa eka terttu EVORRR taalla. huih hauh siistia. plus tiistaina varnan retki ja torstaina maaseutukylaretki solnikkiin mulla. aika siistia. vaude ja ville sanottasko vaikka nain ? .


nyt mulla on valinalka. kohta syomaan. oon yksin toimistolla. tiia tulee kohta kaymaan taalla. jee :).


torspolle terkkuja etta maailma on maailmaa.

<3: Nadsku.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.