IRC-Galleria

naturalmystic

naturalmystic

yo, me man.

Vessaleikit.Sunnuntai 16.11.2008 17:02

Launatai 15.11. Ulkona on kylmä. Nuoriso värjöttelee alakoulun katoksessa. IDEA. Mennään koulun sisälle kerta ovi on auki. Mennään iltapäiväkerholaisten tilaan istumaan. Viimeinen vuoro liikuntasalissa on päättymässä. Nuoriso istuu hiirenhiljaa tyhjillään olevassa tilassa. Vanhemman miehen ääni kuuluu:
- Käyn vielä tarkistamassa tuolta.
Kukaan ei tiedä minne mies on menossa. Joku syöksyy vessaan ja muut tekevät samoin. Itse olin kahden muun henkilön kanssa samassa kopissa. Toinen henkilöistä veti vessan...
Kamala ryminä vain kuuluu vesoilta. Kuuluu miehen ääni:
-Pla, pla ,pla... HÄ!
Säikähdän ja valot syttyvät päälle. Mies alkaa rynkyttää sen vessan ovea missä minä ja kaksi muuta henkilöä ovat. Toinen eräistä henkilöistä avaa oven ja valumme ulos vessakopista ja muistakin kopeista alkaa putkahdella ihmisiä. Mies korottaa ääntään:
- Vitun pellet! Eikö teillä ole muuta paikkaa hengailla kuin joku koulun tila. Jos olisin joutunut vielä viiden minuutin ajan ajamaan teitä täältä ulos tästä olisi tullut POLIISI ASIA.
Näurun purskahduksia kuuluu sieltä täältä ja porukka lähtee kävelemään koululta. Eräs käynnistää menopeliään koulun katoksessa ja mies sanoo vihaisesti:
-Olisikohan teitä pitänyt ruveta pistämään pataan.
Nuoriso kävelee parkille ja kaksi heistä menee kyykkimään erään rakennuksen viereen. Auto ajaa eteemme ja pysähtyy. Mies nousee autosta ja kysyy:
-Minkäs nimisiä te olette. Pitääkö tässä ruveta vanhemmille soittelemaan. Sinut poika minä tiedänkin, joten saan sitä kautta ilmoitettua vanhemmille. Meillä oli viimeinen vuoro niin jos te olisitte jääneet sen jälkeen sinne olisivat hälytykset menneet päälle. Toivottavasti te ette ensi viikolla ole siellä.
Mies ajaa pois. Porukka alkaa nauraa ja kelaamaan taaksepäin koko kohtausta.
On kylmä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.