IRC-Galleria

neanoora

neanoora

oon pissal puskas

<3 hihTorstai 10.12.2009 16:40

Ei ole vaikeaa tehdä naista onnelliseksi... Tarvitsee vain olla:

ystävä, kumppani, rakastaja, veli, isä, opettaja, kasvattaja, rippi-isä, uskottu, kokki, mekaanikko, asentaja, sähkömies, kuljettaja, kantaja, siivooja, hovimestari, hydraulikko, puuseppä, malli, sisustusarkkitehti, seksologi, psykologi, psykiatri, psykoterapeutti ja rikas.

Myös luonteenpiirteet ovat tärkeitä. Tarvitsee vain olla:

miellyttävä, urheilullinen, mutta älykäs, voimakas, hyvätapainen, luja, lempeä, herkkä, päättäväinen, romanttinen, miehekäs, vitsikäs, iloinen, vakavasti otettava, arvokas, rohkea, nallekarhu, energinen, huolehtiva, luova, idearikas, taitava, mutta vaatimaton ja ymmärtäväinen, elegantti, mutta johdonmukainen, lämmin, mutta viileä, mutta intohimoinen, suvaitsevainen, mutta periaatteellinen, mutta kunniallinen ja jalo, mutta käytännöllinen ja pragmaattinen, oikeudenmukainen, mutta valmis tekemään hänen vuokseen mitä tahansa esim. pankkiryöstön eli epätoivoinen, rakkaudesta, mutta hillitty, charmikas, mutta pysyvä ja uskollinen, valpas, mutta haaveileva, mutta kunnianhimoinen, luotettava ja kunnioitettava, valmis uhrauksiin, maksukykyinen, hienostunut. Sekä raavaanomainen.

Samaan aikaan miehen on kiinnitettävä huomiota siihen, että hän:

ei olisi mustasukkainen, mutta kuitenkin kiinnostunut. tulisi hyvin toimeen sukunsa kanssa, muttei kuitenkaan uhraisi sille enempää aikaansa kuin naiselle. antaisi naiselle vapautta, mutta osoittaisi kuitenkin huolenpitoa ja olisi kiinnostunut siitä, missä nainen on ollut ja mitä tehnyt. pukeutuisi elegantisti, mutta olisi kuitenkin valmis kantamaan naista polvillaan kurassa ja menemään parvekkeen kautta sisään, jos hän on unohtanut avaimensa, tai ottamaan kiinni ja mukiloimaan varkaan, joka on ottanut hänen laukkunsa, jossa oli niinkin elämälle välttämättömiä asioita kuin peili ja huulirasva.

:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.