IRC-Galleria

neeyo

neeyo

kengät kuljettaa ja hiertää

San JuanSunnuntai 23.05.2010 07:43

ei ollut sikarilaatikkoinen punaviini vaan variltaan kirkas puhdas ja tumma ja maultaan hyvin dulce. koyhat lapset oli kovin pienia mutta hirmuisen sopoja jotkut muistivat jopa vuorosanat ja kansallislaulu raikoi koulun jarjestamassa argentiinan 200v. synttarijuhlassa. huomenna mennaan kuun laaksoon ehtiskohan maanantaiks takas beilaamaan cuartettoo muuten jaa kokematta cordoban sydan.

bolichen eli diskon jono ei todella ollut jono kuten argentiinassa on tapana. tungettiin tallattiin ja tukehduttiin. kirosin suomeks, sanan levittÿa ovimiesten korviin asti ojennettiin kasi. kaden sain mutta se ei mua pystynyt vetamaan vaen lapi. olin kavereista ensimmainen joka entrasi ja kauhistutti paaseeko muut. paasi ne. kahden euron sisaanpaasymaksulla sain vodkan ja speedia. oli halpaa mutta kaikki speedin kanssa. kuollaan nuorena. vitutti lievasti en tiia miks, olin ikava komealle belgialaiselle (enka uskonut etta se on belgio vaikka naytti dokumenttinsa ja oli vaalea) mut lopulta nauratti ja tipahin kajarin paalta tanssimasta.

rudgby on tosi hassua. voisin harrastaa sita, oppia heittaytymaan ja silleen tuntea oloni elavaksi. Pili oppi bikereilta. Agusto se kulkee exänsä kainalossa pero chupamehuevo. Olen kalpea ja suuri, asialle olisikai tehtava jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.