IRC-Galleria

nelivarvas

nelivarvas

why don't we all wake up, and realize. Like the birds in the sky we are flying so high, without making any kind of sacrifice

ihmisen arvostuSunnuntai 03.06.2007 05:03

olletko miettineen miten saisitten arvostutuksenne nousemaan toisen silmissä. SE on turhaa koska et voi nostaa arvostustanne toisen silmissä, muuta kuin arvostamalla toista enemmän kuin itseänne.

tämä asia välähti silmissäni erään nimeltä mainitsemattoman ihmisen takia. hän sai paskaa niskaansa ja saavutti rajat jotka asetan toiselle ihmiselle. Tämän takia saavutti minun silmissäni uuden asteen.

Hän sai kokea ja tehdä jotain mitä minä pidän arvossa ylikaiken. Hän puhui totta. Hänen toivoisin kanavoivan kaiken viha minuun ja antaa mailman painon tippua hartioiltaan.

hän pelkää jotain minkä hännen uskon voivan myöntävän ja opettavan myös muiden tekevän. hän saattoin menettää ystävän, mutta hän on saavuttanut jotain mitä kukaan ei voi saavuttaa.

hän on nytten ylin ihminen arvostuksesani. hän siis ylitti kaiken ja uskon hänen saavuttavan jotain mitä kukaan ei voi saavuttaa, mutta jokainen voi ansaita. Hän saavutti ja ansaitsi kaiken tämän.

kirjoitan harvoin mitään järkevää päivä kirjaan mutta tämän asian haluan jakaa kaikelle mailmalle ja toivon että asian omainen lukee tämän. Kun hän lukee tämän hän ymmärtää että puhun hänestä. ja toivon että hän saanoo tekstistäni mielipiteensä tekstitstä.


kiitän jo sinua jo valmiiksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.