IRC-Galleria

Lasten suusta.. :DTiistai 04.03.2008 22:44

Eskarissa oli opeteltu koko viikko värioppia. Viikonlopun jälkeen ope kysäisi lapsilta, että mitkähän oli ne päävärit? Pitkä hiljaisuus. Vihdoin yksi tyttö nostaa reippaasti kätensä ja ilmoittaa iloisella äänellä: "Huulipuna, ripsiväri ja puuteri."

Ollessani eräänä päivänä ajelulla viisivuotiaan poikani kanssa annoin vahingossa äänimerkin. Poika kääntyi katsomaan minua kysyvästi. - Tein sen vahingossa, selitin. - Tiedän, isi, poika vastasi. - Mistä sinä sen tiesit? - Koska sinä et karjaissutkaan: "IDIOOTTI!"

4-vuotias Sara oli lähdössä ensimmäistä kertaa hoitopaikkaan isovanhempiensa kanssa vähän tutustumaan. Mummia arvelutti kuinka lapsi viihtyisi siellä ja kysyi: "Kuinkas meillä onnistuu päiväkodissa?" Sara neuvoi: "Kerrotte vain reippaasti, että olette ukki ja mummi. Eikä sitä tätiä tarvi pelätä."

Tiina (5 v) esitteli kotiamme uudelle päiväkotikaverilleen: "Täällä on olohuone, täällä on makuuhuone" ... Kierros päättyi keittiöön, jossa Tiina vetäisi alakaapin oven auki tokaisten: "ja täällä on äitin laivalta ostamat kaljat!"

Äiti söi iltapalaa kolmen lapsensa kanssa. Juteltiin niitä näitä, kunnes puheet jotenkin kääntyivät siihen, mistä vauvat tulevat. Lapset olivat sitä mieltä, että äidit hoitavat homman ihan yksin, mutta äiti yritti selittää, että kyllä se on kahden kauppa; tarvitaan sekä äiti että isä. Villeltä (7v) putosi haarukka kädestä ja hän tokaisi: "Häh, mitä isi muka teki?! Istu vessassa ja luki Hesaria!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.