IRC-Galleria

nelly--

nelly--

. GHOST RIDER .

[Ei aihetta]Maanantai 17.03.2008 13:49

Hellou!

Eileen käytiin Anskun kanssa räpeltämässä esteskaboissa (70cm). Lämmittelykin jo näytti merkkejään, joten mitäpä luulet? 4:lle esteelle 2x kielto ja out. No edelleenkin mä olen sitä mieltä, että väli oli meille liian pitkä. Sama sille, muutenkin meni häneksi. Ponnyt kyllä yritti, mutta ei sitten kunnolla. Kyllä mä kerran jo vähän tatsiakin otin esteestä, mutta minähän en putoa ellei ole pakko.

Vaihtelu virkistää, mutta ei mua pirukaan saisi noihin ^ kuvioihin takaasin. Nautin siitä mitä teen!!

Tämän viikonlopulla alkaa semmonen Suomi-turnee. Ajellaan kilpaa vähän ympäri Suomea. Ensiksi sunnuntaina pyyhkääsen Tornioon, jossa Loukusan Sanna luottaa käsiini hevosensa. 40 pakilta näköjään starttaamme ja ihan kivan näköinen lähtö, noinkin pohjoisessa.
Sieltä Seatin keula kääntyy taas etelään, käväsen kotona ja maanantai aamuna Ylivieskaan. Siellä saan ratsastaa oikein komeaa oria (ai, eikö ne ookkaan mitkään misterskabat?? ;O) Kun nämä reissut on takana niin perjantaina (ehkäehkä) kokeilemme uutukaista Kuopiossa. Siitä sitten likempänä.

Ja mikä ihana... Krokotiili käy ja naksuttaa nätisti. Kuin diisselin täytyykin :D
Ajetahan nyt muutama satanen kiltisti (minäkin) ja sitten saamma taas vähän... No jokainen päätelköön itse! Toivottavasti se nyt pelaa hyvin. Kytkin ainakin oli ihan loistavan tuntoinen, paljon pehmeämpi kuin sinisessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.