IRC-Galleria

''Kuvassa olemme juuri saapuneet Tukholman satamaan ja odotamme, että pääsisimme katsomaan kaupunkia lähempää. Olemme siis kaksi yötä kestäneen matkan puolessa välissä ja ilmeistäkin voi päätellä, että vähän väsyttää edellisen illan juhlinta. Aurinko paistaa silmiin ja pikkusiskoni tullessa ottamaan kyseistä kuvaa keskeytämme edellisen illan kertauksen, ehkä hieman vaivautuneen näköisinäkin. Sillä vaikka pikkusiskoni on todella läheinen minulle, hänelle kerrottuja tarinoita täytyy vähän sensuroida isosiskon oikeudella.

Siskoni on myös toinen asia miksi valitsin tämän kuvan. Ilman häntä en varmastikaan olisi selvinnyt kunnialla reissusta vaikka ystävänikin oli siellä kanssani. Vaikka sisko ei tässä kuvassa näykään, se riittää minulle, että tiedän hänen ottaneen kuvan.
Tiukan paikan tullen hän oli aina siellä minua varten ja katsomassa perääni, oli sitten tilanne minkälainen tahansa. Kuvaan siis liittyy kaksi tärkeää ihmistä elämästäni ja näin sain ympättyä heidät tähän tehtävään vaikka toinen heistä ei fyysisesti kuvassa olekaan.
Kaikki tapahtumat ovat kerrottavissa kyllä muillekin, mutta vielä niin tuoreessa muistissa, että tarvitsee vielä odotella, että lievä häpeä laskeutuu.''

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.