IRC-Galleria

Perjantai!Perjantai 14.07.2006 17:21

Niin se vaan koittaa taas, uusi viikonloppu. Vielä ei ole täysin selvillä mitä mokoma tuo tullessaan, mutta kotona en ainakaan aio nyhjöttää. Vaan eipä puuttunut vauhtia edellisestäkään; perjantaina Danceteria (oli aivan mahtava nähdä ikivanhoja biletuttuja), lauantaina muuten vaan radalla, ja sunnuntaina Coronan biljardi-ilojen kautta Onnelan Onnentunneille. Olo oli maanantaina vähintäänkin sen mukainen, vaikka nesteytyspuoli jäikin kohtuulliselle tasolle.

Olin keskiviikkona melomassa Töölönlahdella. Kaiken kaikkiaan äärimmäisen positiivinen kokemus. Tuuli teki hauskan pienen aallokon, jossa ensikertalainen sai mukavan pikaperehdytyksen kanootin pystyssä pitämisen saloihin.

Noin muuten viikko on sujunut suhteellisen perinteikkäästi duunin ja punttiksen merkeissä. Olen varsin iloinen melko kovastakin treenimotivaatiosta. Siispä tänään taas.

Nyt kauppaan hakemaan salaattia sun muuta suuhunpantavaa. Joutunen käyttämään raitella kulkevaa yleistä vaihtoehtoa transportaatioon, upeaakin upeamman skootterini ajo-ominaisuuksien ollessa sateella humalaisen hevosen luokkaa.

Iloitkaa tahoillanne, kesää on jäljellä ehkä vain muutama viikko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.