IRC-Galleria

ninamu

ninamu

On käyty nyt taas täälläki sitte. jaksaa taas pari kuukautta.

[Ei aihetta]Tiistai 25.11.2008 16:30

rakaspäikkäri<3

Tänään on ollu kokonaisuudessa loistava päivä, ei oo yhtään ahistanu eikä mitään. Filosofian numeroon saatan tulla pettymään ku en lukenu, niin saa nähä miten opettaja arvostaa mun omaa ajattelua ja moneltakannalta pohdiskelua..

Sitten kävin syömässä ja hengasin koululla ja kuulin minkä olin unohtanut : Meillä ei ollutkaan matinkan valmistavaa, mää sitte vaan hengasin siellä kahviossa kavereitten kanssa ku oli kivvaa.

ku kaverit meni niitten valmistaville niin mää lähtiin pysäkille ja kottii. Pysäkillä kuuntelin musiikkia ja sitte joku mummu tuli mulle jutteleen et "mitä linkkuja tuolla on, onko 12 ku mulla on vähän huono näkö?" mää sitte ystävällisesti sille vastasin että siellä on tulossa 4, 13 ja 20, ei valitettavasti nävy 12, ja se mulkkas mua ja saatto haistattaa vitutki ku mää lähtiin käveleen linkkuun!

Sitte ne tosiaan kehtaa väittää, että nuorilla ei oo käytöstapoja!!! HEI VITTU HALOO! KETÄ OIKIASTI KIINOSTAA AUTTAA KETTÄÄ JOS VASTAUS ON TOLLANEN?? VITUNKO MINÄ SILLE TEEN ETTÄ SE SUN SAATANAN BUSSIS EI OO TULOSSA!???? voin rehellisesti kertoa, että olin niin loukkaantunu ku meinasin omasta bussista myöhästyy ku kyttäsin sille linkkuja ja se sitte haistattaa mulle suupielestä vitut et teki mieli POTKASTA POLVEEN JA NÄYTTÄÄ IKÄVÄÄ KANSAINVÄLISTÄ KÄSIMERKKIÄ, MUTTA pyrin olemaan kaikille ystävällinen, niin hymyilin sille ja kävelin linja-autoon.

No se korvaa et oli ihana kiltti pappa joka osas hienosti kiittää inkaa linkussa ku inka paino sille nappia ku se ei yltäny, onneksi sentään joillaki käytöstavat säilyy vaikka ikää tuleeki. :)

Siis minä oikiasti kunnoitan vanhoja ihmisiä, mutta rajansa kaikella, on tuo musta aika törkeetä, että aikuinen ihminen käyttäytyy tuolla tavalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.