IRC-Galleria

Vanha reissaaja.Maanantai 09.06.2008 22:35

"--vaikka joskus mieleni tekisi rynnätä pois ja hypätä sillalta, sanfranciscolaisethan ovat kovin ylpeitä silloistaan."
Valloittavaa.

Olen hulluna Tiktakiin. Jotenkin varsinkin ensimmäiseen levyyn Frendit. Kuraa kannattaa tonkia, se on kaikkinaisuudessaan joskus aika tyylikästä. Tytöt on niin viattomia ja hakoteillä mutta niin ihanan tosissaan.

Ihan tosissaan. Se hammashygienistikäynti oli ihan kamala; tunsin kivun kyynelien valuvan kaulallani asti. Sen naisen kasvot oli syöpyneet mun mieleen viime kerrasta ja hyvin hän muistutti itsestään nytkin. Välillä kuitenkin ehkä tottumuksesta tokaisi ohh niin empaattisesti "voi että; tää onkin aika kovastikin kivuliasta; sun matala kipukynnys kyllä vaikuttaa siihen että kannattaa hoitaa paremmin hampaansa; pian on ohi." ja samalla tunkee imuputkea ihan turhaan niin syvälle suuhun että meinaa oksennus tulla ja jättää mun huulen käsiensä ja hampaiden väliin. :D Mikä ihme ajaa ihmisen tolle alalle? No ei, ihan todella oma vika etten ole ollut tarpeeksi huolellinen ja että oon päästänyt bakteerit myllertämään itselleni tosi tulehtuneet ikenet.

Ja huojentavaa, että Ilosaarirock-kyyti järjestyneekin nyt halvemmalla. Vähän sitä arvelinkin että se olisi mahdollista, mutten uskaltanut uskoa ihan kokonaan. Enää kuukausi. Mmh. Ikävä festareita ja samalla vähän haikeeta, ettei pääse perinteisesti Provinssiin. Ihmeellistä miten jostain tapahtumasta voi tulla tärkeä. Rannekkeetkin oikein huokuu viestiä: menemenemene nyt vielä. No mutta, onnneksi samoja bändejä, edes joitakuita, on myös Iloisessa saaressa. Ehkä uusi tuttu ottaa minutkin hyvin vastaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.