IRC-Galleria

Oinas ;DPerjantai 23.02.2007 18:24

Oinas-nainen/tyttö on varsin äkkipikainen. Säntäämässä heti uusiin asioihin ja uusiin suhteisiin. Unelmoi sitoutumisesta, mutta ahdistuu loppujen lopuksi ja suhteet jää yleensä lyhyeen. Sinkkutyttönä tai ei, aina on flirtti päällä, ja hyvä flirttailija onkin! Kaikesta huolimatta oinasnainen ei harrasta kilpailuja tai pelejä toisten tunteilla. Jos hän erehtyy pettämään, tuntee hän silloinkin hirveitä omatunnon tuskia.
Ystäville aivan ehdottoman lojaali, ja pettyy yleensä, koska ystävät eivät aina arvosta sitä, eivätkä ole samanlaisia oinaalle. Oinas puolustaa aina henkeen ja vereen ystäviään ja asettuu kiusatun puolelle. Rohkeutta löytyy sanoa oma mielipide, ja monesti oinas hankkiutuu riitaan vahvan mielipiteensä ansioista, joka yleensä on aivan toisellainen kuin muilla.
Oinas tyttö masentuu helposti, sillä kotona ei aina mene putkeen. Myös monet hemmot saattavat käyttää tulista, seksikästä oinasneitoa helposti hyväkseen, ja oinas joka tekee ennenkuin ajattelee, katuu myöhemmin sitä. Oinas on kuitenkin niin vahva luonne, että masennuksesta pääsee yleensä yli, vaikkakin viiltelyn ja ylilaihduttamisen kautta.
Oinas onkin urheilullinen, ja vaikka rakastaa herkkuja, saa hän ajoittain terveysspurtteja. Oinas ei myöskään aina ehdi syödä säännöllisesti, koska yleensä on niin monta rautaa tulessa, että oinas juoksee paikasta toiseen pää kolmantena jalkana. Urheilulajeja oinaalta löytyy uinnista tanssiin ja taistelulajeista pesäpalloon.
Oinas nainen on yleensä hyvän näköinen, hoikan puoleinen ja tumma- tai ruskea hiuksinen.Tuuheat kulmakarvat. Häntä pidetään hyvän näköisenä, mutta muoti ei välttämättä ole oinaalla tärkeä tai muuten vain veressä. Oinas tykkää pukeutua rennosti, toiset oinaat pukeutuvat pieniin vaatteisiin, mutta ei yleensä muodin mukaisesti, kuten mainitsin.
Oinas naiselle tärkeitä asioita ovat ystävät, oma kunto ja itsetunto ja ulkonäkö, sekä uusien asioiden tai aatteiden pintaan nostaminen. Oinas vihaa kaikkea vanhoihin asioihin liittyviä, tylsää vanhaa kuria, tyhmiä suomen markkoja ja mustavalkoisia kuvia. NYKYAIKA MENOSSA HALOO!


70% tarkasti niinku mä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.