IRC-Galleria

no_toast

no_toast

I'll turn your baby into lemonade

Köyhyysviikko: Day 4Lauantai 08.09.2007 04:44

Alkaa jo mennä vähintäänkin rutinoidusti tämän köyhyysviikon hommat. Tähän mennessä on jo selvinnyt, että ruoka maistuu paremmalta kun sitä syö vähemmän. Näin nelospäivän kunniaksi ajattelinkin listata muutamia ruokia mitä on tehnyt mieli.

- pizza&kebab-mättöä
- thousand island-salaattikastiketta
- mummon riisipuuroa
- patonkia ja muita leipälajeja
- grillipihviä
- homejuustoa ja juustoa noin yleensäkin
- tomaattia
- keittokinkkua
- chilikastiketta
- jääkaapin jäännösruokia

the list goes on...

Keskiviikkona tuli muuten pyöräiltyä melkein 30 kilometriä ja kävelyä hieman alle 5. Eilen pyöräilin vaan lähinnä Lidliin, mutta tänään kaupunkireissussa tuli pyöräilymatkaa taas kasaan ihan kivasti. Kehittelin teipistä eräänlaisen kiinnityssysteemin, jolla sain Etolan kassin pysymään matkassa mukana. Keskiviikkoisesta reissusta oli siis opittu jotain. Perjantai illan spesiaalipullonspottaajana toimi Tea :D Tästä ei juuri elämykset parane. Pulloja tuli ihan kivasti ja huomenna olisi tarkoitus satsata tuloja salaattikastiketta, tomaatteja, jauhoja ja hiivaa varten.

Tuli muuten käytyä suihkussakin. Jääkylmän veden ansiosta siellä ei kuitenkaan viihtynyt paria sekuntia pidempään. Huomisen suunnitelmasta sen verran, että ajattelin käydä Taivaskalliolla katselemassa paikallista pullotilannetta. Ainakaan tänä iltana ei täälläpäin näkynyt ihmeempiä porukoita joidenka jäljiltä voisi pulloja jäädä.

Anyways, huomiseen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.