IRC-Galleria

no_toast

no_toast

I'll turn your baby into lemonade

Köyhyysviikko: Day 6Maanantai 10.09.2007 03:21

Lopunajan menoa se on nyt sitten!

Viimeinen vuorokausi starttasi juuri ja on aika miettiä mitä tuli näin sunnuntaina saatua aikaan. No täytyy sanoa, että köyhyysrintamalta ei mitään uutta joku pullo tuli tuossa ohimennen löydettyä. Ruokana tuli tänään syötyä Euroshopper kalapuikkoja sekä eilistä riisiä, siitä ei köyhistelijän elämä paljon helpommaksi tule.

Harmittaa etten ole saanut aikaiseksi tuota katumyyntiluvan hommaamista, tosin tässä tilanteessa se menisi pullonkeräysbudjetista taatusti myös yli. Mutta lupaan vielä joku päivä pyöriä jossain Helsingin kadunkulmassa myymässä polkuhintaan jotain piirroksia ja karikatyyrejä. Yhden asian minkä olen tämän viikon aikana huomannut on, että nälkäisenä tuo piirtäminen on todella vaivalloista, ideoita riittää vaikka kuinka paljon, mutta energiaa niitten toteuttamiseen ei ole ja koska ideat liittyvät pääosin ruokaan/sen puutteeseen ei niitä houkuta juuri piirtääkään.

Nyt enää sitten tämä maanantai vielä kunnialla ja tyytyväisenä tiistaiaamuna lämpimään suihkuun + pizzakebab-mätölle lounaaksi. *drool*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.