IRC-Galleria

nonote

nonote

harkitsee pohdintaa

Jaa-a... omituinen höpöttäjä?Sunnuntai 12.02.2006 23:20

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Here we go...

1. Oon "paperihamsteri", eli hamstraan papereita. Printtaan kaiken mitä pitäis netistä lukea, yleensä en niitä koskaan lue, mut silti säilytän, koska aattelen et jos niitä vaikka joskus myöhemmin viel tarttee... tästä syystä huusholli on aina ihan sikinsokin ku on papereita ympäriinsä.

2. En ole taikauskoinen, mutta tykkään silti aina ottaa tenttiin mukaan sellasen steel pan-kaulakorun jonka isi toi Trinidadista vuonna 1992. Ei siitä mitään apua oo ollu, osa tenteistä menny ihan hyvin, toiset ei ees läpi, mut sitä koruu on kiva näprätä siinä tenttivastausta miettiessä ja kirjottaessa.

3. Jos joudun Helsingin yössä kävelemään yksin kotiin venyneen illan jälkeen ni joskus näyttelen puhuvani kännykkään ihan vaan turvallisuuden vuoksi. Joskus kun on ollu tarpeeks alkoholisoitunu, oon tainnu jopa esittää tappelevani siinä puhelimessa jonkun kanssa, ihmiset kiersi kyllä mut kaukaa sillon :)

4. Vertailen nykyään aina porukoilla käydessä oman jääkaappini sisältöä porukoiden jääkaapin sisältöön... mulla on paljon terveellisempää... mut toisaalta myös vähemmän vaihtoehtoja (kai ihan normaalia kun asun yksin ja Karjaal asuu kolme...)

5. Joskus kun on toooosi tylsää tai pitää keksiä joku tekosyy ettei tartte kouluhommiin ryhtyä, eksyn kauniiden ja rohkeiden nettisivulle lukemaan jaksotiivistelmiä. Näin ei tartte seurata sarjaa telkkarista lainkaan, lisäks oon suomessa näytettävistä jaksoista melkeen vuoden edellä ja kaiken lisäks treenautan englanninkieltäni! Now, HOW clever is THAT!!!! (...not very...)


Jeps, että siinä. Miepä huastan seuraavat henkilöt:

AdaChaplin
Blueh
Tigrux
BabyH
Lemming

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.