IRC-Galleria

mun elämä tulevaisuudessa?Maanantai 08.10.2007 18:08

lukio on paskaa ja menee hermot täydellisesti joka päivä. on se niin helevetin hienoa että opo onnistui ammatinvalinta psykologin kanssa aivo pestä mut sinne. mite helvetissä ne onnistui? mä tiesin varsin hyvin että lukio ei ole mun juttu, mut silti ne sai jollai vitun ihmeellä mut laittaa lukion ekaksi valinnaksi. mitä mitä mitä? miksi. liian vaikeita kysymyksiä ku en voi vieläkää ymmärtää. iha paskaa. propagandaa ei sais käyttää. mut kai se tästä. tai sitte ei ja lopetan lukion viimestää ens vuonna ja menen amiksee ja pinta käsittelyyn tai johki. tai sit musta tulee fucking nöörd ja no life ja luen vaan kaikki päivät ja illat ja yöt ja aamut kirjoja et pääsen kokeista läpi eikä tarvii uusia niitä niinku nyt esim kemian koe.
ehkä musta tulee isona hippi- kerjäläinen koska mä lopetan kokonaan opiskelut enkä saa mistää töitä enkä ammattia ja se on ainut vaihto ehto? mun elämä näyttää hyvin lupaavalta..
joskus mä mietin jos musta tulis joku aktivisti? sitte mä hurahtaisin uskoon ja musta tuliski pappi ja alkaisin huudella pitkin kyliä että Jumala rankaisee koska Sä teet syntiä? ois sekin aika herkullista.
mut ehkä musta kuitenki tulee joku presidentti tai sit musta tulee niin hyvä et saan järjestettyy suomesta kuningaskunnan ja musta tulee kuningatar ja oon helvetin rikas ku kaikki rakastaa mua eikä pyydä yhtää rahaa töistää vaan antaa ne rahat mulle että kunigatar voi ostaa itselleen niin helvetisti kanaa ja suklaata.
tai sitte musta tulee maailmanz lihavin nainen ja pääsen ennätysten kirjaan ja sit musta tulee sillä tavalla julkkis.
tai voisinha mä tietty hommaa molempiin rintoihini 4kg silikonit ja sitte mulla olis maailman suurimmat rinnat ja pääsisin sit ennätysten kirjaoihin.
vitsi mulla on hyviä ideoita.
tai sitte mä rakastun päättömästi johonki lehmään tai laamaan ja meen sen kanssa jossai afrikassa naimisiin.
joo tai sitte yritän sinnitellä päivä kerrallaan ton lukion läpi.
kattoo nyut mitä sitä jaksaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.