IRC-Galleria

vittu mielessä, joulu pielessäTiistai 29.07.2008 15:07

Mitä mieltä olette

OSA 2 ( katso osa 1 > Heinäkuu 2007 )

Iso Mirkku tallusti New Yorkissa 'kalliit' kuteet päällänsä, sillä hän oli menossa treffeille Peräsuolten basistin, Jouni Mukavan, kanssa. Peräsuolten suosio oli laantunut roimasti viimekesäisen kesähitin jälkeen, mutta silti bändiläiset yrittivät selvitä musiikilla.
Mirkku ehti juuri istahtahtaa Ravintola Virtsaamistarpeen pöytään kun Mukava saapui paikalle huudahtaen jo tutuksi tulleen iskurepliikin : "Tupakointi vähentää vauvan hapensaantia!".
Ilta kului Ykän hautajaisista ja ripulista puhuttaessa.

Parin kuukauden päästä Mirkku havahtui linja-autossa huomattuaan rintojensa olevan pingottuneet ja arat, ja että virtsaamis tarve lisääntyi koko ajan! Hän kuuli päänsä sisällä isänsä sanat : Perä-aukon haavauma olisi parempi vaihtoehto. Niinpä hän päätti käväistä lääkärissä.

Lääkäristä tultuaan hän oli järkyttynyt, tohtori sanoi ongelmien viittaavan suolen ulkoiseen ummetukseen, lääkkeeksi määräsi pakastettuja banaaneja ja ruohosipulia. Seuraavana aamuna Mirkku heräsi outoon metalliseen makuun suussa, hän päätti mennä vessaan huuhtelemaan peräaukon ympärystän. Vedettyään housut nilkkoihin Mirkku oli hukkua lisääntyneeseen valkovuotoonsa! " Tämä ei ole normaalia!" Mirkku päätti soittaa limaisesta puhelimestaan hätänumeroon mutta näppäili vahingossa Fonecta Finderin numeron, siitä ei ollut mitään apua.

Puolen vuoden pahoinvoinnin ja suuren lihomisen jälkeen Mirkku tunsi outoa kutittelua jalkovälistään, outo painon tunne alavatsassa sai kuitenkin Mirkun tilaamaan taksin, jolla menisi sairaalaan, istuttuaan sen kyytiin hän pelästyi että oli laskenut alleen. Sairaanhoitajan tultuaan häntä ovelle vastaan Mirkku huomasi jalkojen välissä roikkuvan oudon limaisen ulokkeen!

Samana iltana Mirkku soitti Jouni Mukavalle hänen olevan oudon ulokkeen isä. Heidän lapsellaan ilmeni myöhemmin jo Ykällä ollut Ärtyvän Suolen Oireyhtymä(ÄSO). Niinpä he elivät elämänsä ärtyneessä ilmapiirissä loppuun saakka.

THE END.

MADE IN LÄYKKÄ, norttii & pöljää.
ps. lol

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.