IRC-Galleria

vittu mielessä, joulu pielessäMaanantai 30.07.2007 20:48

OSA 1

Pikku Mirkku tallusti eräänä kesäpäivänä kotikylässään jonka nimi oli Napatyrä. Turistiripuli oli silloin suuressa suosiossa. Kävellessään Mirkku mietti, mitä ummetus tarkoittaa ja tuli tulokseen: uloste koostuu kuidusta ja muista imeytymättömistä ravintoaineista. Hoitona tähän olisi suolen sisällön vähentäminen tai paksusuolen irti vetäminen paksun letkun kautta. Ummetuksen salaisuus oli selvitetty.

Seuraavana päivänä Mirkku päätti etsiä klamydiaa sairastavan ystävän, mutta isän mielestä kaveri jolla olisi perä-aukon haavauma olisi parempi vaihtoehto, koska laajentuneet laskimot laajentuvat paremmin tässä ympäristössä. Isä oli näet lääkäri. Mirkku tapasi leikkipuisto Lihaskouristuksessa Yrjöuolevin, jolla oli ärtyvän suolen oireyhtymä ja muut toiminnalliset suolistohäiriöt. Mirkku ajatteli, että potilas ei siedä maitosokeria, mutta päätti silti olla hänen ystävänsä, koska päätti kokeilla ummetuslääkkeiden liikakäyttöä.

Mirkku vei Yrjöuolevin kotiin, mutta Mirkun isä luuli sitä apinaksi, koska sillä oli synnytyksen jälkeinen psykoosi. OLIKO YKÄ PERÄSUOLEN ESIINLUISKAHDUS ? Voiko tämä olla mahdollista ? Mirkku oli pois tolaltaan, koska peräpukamia oli jo nenässäkin. Ei lol. Radiossa alkoi soida kesähitti Peräsuolet - Umpilisäkkeentulehdus. Se oli Mirkun lempikappale.

Kahden vuoden kuluttua Mirkusta tuli Peräsuolten laulaja ja Ykä jäi auton alle.
Sen pituinen SE.


<3: nortti ja anstu

ps. http://www.youtube.com/watch?v=y9e5S6UnC-M

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.