IRC-Galleria

novakettu

novakettu

on tasan 27 vuotta! Ja odottaa lomaa...

[Ei aihetta]Torstai 14.06.2007 19:58

Hahaa. Ja taas kerran myrskyvaroitus. _ÄLÄ LUE MISSÄÄN NIMESSÄ----> WARNING_
5 päivää lomaan matkaa. Se ei ole monta se. Sitten kadotus kutsuu hetkellisesti. Ollut aikamoista hattiVATtia tää kevät. Mut kunnialla olen selvinnyt tähän asti. Jopa uhkatilanteiden hillinnästa tai hallinnasta, ihan miten haluaa ajatella sen tapahtuvan. Kunhan kukaan ei hillitse minua. Hallita saa. Ja rohkein kesyttää.
Ihmiset on taas saaneet mut hämilleen. On hiukan hukassa niiden kanssa. En tiedä mikä antaa oikeuden olla Kelju K Kojootti. Onneksi olen vahvempi kuin harva aavistaa. Siksi en unohda. En myöskään usko,toivo,rakasta. Luottamuskin on kirosana siinä missä perkelekin. Mut ainakin olen onnellinen ja tyytyväinen elämääni. Tää on ainakin omanlaiseni. Tervetuloa siihen tai tervemenoa pois. Sillä asenteeni nimi on WHATEVER.
Ei tästä tulekaan niin tylyä normitusta mitä kuvittelin. Hmmm... Vaikka mieli tekis räyhätä oikein kunnolla. Kerrankin. Mut ehkä se aika koittaa vielä jossain vaiheessa kunhan aika menee hetken eteenpäin. Räjähdys on odotettavissa, mut antaa sen hetken vielä odottaa...
Ja nyt lähden ratsastamaan. Olen ihan liekeissä sen asian kanssa. Ajatukset saa ihan muualla kuin normiin elämään. Eikä kukaan kummittele mun päässä. Ei varsinkaan se, joka on vaikka ei olekaan. Mitään en myönnä, en milloinkaan. Kaihomieli. Mut leikitään nyt kohtalolla ja uhmataan sitä oikein urakalla. Sitten näkee mitä saa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.